freygasm
80+ Gold
Yunexpress veya yanwen.YunExpress'le mi geliyor peki? Hangi yurtdışı firması ile kargoluyorlar?
Yunexpress veya yanwen.YunExpress'le mi geliyor peki? Hangi yurtdışı firması ile kargoluyorlar?
https://www.amazon.com.tr/Logitech-...ch+g915+lightspeed&qid=1734889046&sr=8-3&th=1 Bunu aldım beklıyorum8000TL civarında yeni bir klavye arayışındayım.
- Ses ve medya kontrollerinin olacağı bir klavye yeterli, ekran, knob vb. şeyler mecburi değil.
- 75% TKL formatında bir klavye arıyorum.
- Çoğunluk olarak yazılım için kullanılacak ama tabii ki de oyun da ara sıra oynayacağım.
- İngilizce olmalı.
- Wireless olmalı.
Daha önceden Azoth kullandığım için önerilerinizde Azoth'u dahil etmezseniz çok sevinirim.
İyi forumlar![]()
rica ederim hocam hiç bir problem yaşamadığım için asustan tavsiye ettimAsus'dan uzak durmayı düşünüyorum teşekkür ederim.
Logitech klavye daha önceden kullandım ve switchleri bir süre sonra sorun çıkarabiliyor. Hot-swappable olmadığı için de pek mantıklı gelmiyor maalesef.
Şunu buldum da hall effect switchli modeli. Alınır mı?Trde bu bütçede klavye yok sana ekstra bi şey sunabilecek. Çok kısır ürün skalası.
En mantıklı tercih bu olur bunu da kendi sitesinden almanı öneririm wraith 2k daha pahalıya satıyor.![]()
MonsGeek M1W SP Mekanik Klavye
Klavye ürünlerinde iade politikası: Sadece ambalajı açılmamış ürünler 14 gün içerisinde iade edilebilir. Bu ürün grubunda iade koşulları ile ilgili daha fazla bilgi almak için iade politikamıza göz atabilirsiniz. Ürün garantisi: Ürün 2 sene boyunca garanti kapsamındadır. Kullanıcı hatasından...wraithesports.com