Neler Yeni

Mikrofonu aynı panele takılınca masaüstü sesleri karşıya iletiliyor

Emirrr

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
İsmail Emir Karadiz
Arkadaşlar buna benzer bir konu açmıştım tekrar açıyorum.
Sorun kulaklıkta falan değil, sorun panelde ama çözümü nasıl olur bilmiyorum.
BlackShark v2X kulaklığım var ve ayrı olarak harici bir mikrofonum var ancak kalitesi BlackShark'tan kötü.
Ne zaman BlackShark v2X mikrofonunu taksam ses karşı tarafa gidiyor, harici mikrofonu da aynı şekilde ön panele takınca karşı tarafa ses gidiyor.
Arka panelde de durum aynı eğer kulaklığı da oraya takarsam ses karşı tarafa iletiliyor?
Bunun çözümü nedir?
Anakartım Gigabyte'ın B560M-H serisi ses driverı güncel mi, doğru mu hiç bilmiyorum. Sorun yazılımsal mı değil mi onu da bilmiyorum.
Kulaklık için acaba sadece mikrofon girişi için uzatıcı splitter var mıdır? Varsa performansını etkiler mi mikrofonunun acaba.
Realtek Audio Manager'dan aec ve gürültü azaltmayı açsam bile aynı sorun devam ediyor, etmese bile zaten ses kalitesini düşürüyor.

sabri :c

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
159
İsim
Eyyüp Sabri ARIKAN
Steam
Sarbyy xd
Discord
sarbyy
reis çözüm değil ama bir benzeri bende oluyordu gittim nzxtnin mikrofonunu aldım bütcen varsa mikrofon al derim
not: nzxt mikrofonu usb to typec kendi üzerinde ses kartı olması lazım

Emirrr

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
İsmail Emir Karadiz
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
reis çözüm değil ama bir benzeri bende oluyordu gittim nzxtnin mikrofonunu aldım bütcen varsa mikrofon al derim
not: nzxt mikrofonu usb to typec kendi üzerinde ses kartı olması lazım
Harici mikrofonum varda bu çok kaliteli geldi be hocam, mikrofon kablosu uzatıcısı falan var mıdır varsa kaliteyi bozar mı ya
Mesaj otomatik birleştirildi:

Harici mikrofonum varda bu çok kaliteli geldi be hocam, mikrofon kablosu uzatıcısı falan var mıdır varsa kaliteyi bozar mı ya
birde hani 2k da bayılamam şu an mikrofona

sabri :c

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
159
İsim
Eyyüp Sabri ARIKAN
Steam
Sarbyy xd
Discord
sarbyy
Mesaj otomatik birleştirildi:

birde hani 2k da bayılamam şu an mikrofona
anlıyorum ben öneri sundum çözüm değil zaten

Emirrr

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
İsmail Emir Karadiz
anlıyorum ben öneri sundum çözüm değil zaten
yok sorun yok hocam teşekkür ederim, çözümü yok galiba bu illetin kaç kez baktım ettim, aynı yongaya taktım mı başlıyor bizim sorun

Okabas

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Okan
Harici bir mixerin yoksa bildiğim kadarı ile Stereo Mix ayarını devre dışı bırakarak. Windows seslerinin karşı tarafa iletilmesini engelleyebilirsin. Ses ayarlarını açıp giriş kısmında Stereo Mixi görürsen sağ tıklayıp devre dışı bırakmayı dene derim.

Emirrr

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
İsmail Emir Karadiz
Harici bir mixerin yoksa bildiğim kadarı ile Stereo Mix ayarını devre dışı bırakarak. Windows seslerinin karşı tarafa iletilmesini engelleyebilirsin. Ses ayarlarını açıp giriş kısmında Stereo Mixi görürsen sağ tıklayıp devre dışı bırakmayı dene derim.
yok hocam onlar falan hepsi kapalı.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,038,079
Üyeler
164,609
Son üye
jwickk05
Top Bottom