rtx3090tisuper
80+
Cidden 4060 mı gönderiyorlar yhaaa
Ben sipariş geçip sahibindene 30K dan ilan açmıştım
Ben sipariş geçip sahibindene 30K dan ilan açmıştım
İdefix = d&rcreature game yollamaz bu sistemi, fiyat entegre hatası, stok kartı yanlış eşleşmiş vb durumlardan iptal yer.
idex ile internetten alışveriş için firma da çok sağlam değil bana göre. paran iade gelmesiyle beklediğinizle kalırsınız
(idexfix müşteri hizmetleri berbat, ilgilenmiyorlar)
Bunu gözden kaçırmayın.ekstra daha bi bilgilendirme yapayım eğer ki 5600 ile 4060 gelirse iade edemeyebilirsiniz sistemi
hazır sistem olduğu için elinizde patlayabilir sistem.
fatura kesildikten sonra ürünün 7600 olmadığını görünce açmadan iade edebilirsiniz.Hiç bir sorun olacağını sanmam ama zaten idefix üzerinde iptal gelmiş siparişe. Zaten gönderileceğini düşünmüyordum sadece şansımı denedim. THH falan uğraşılsa belki kazanılır ama 3-5 ay beklemeye değmez.ekstra daha bi bilgilendirme yapayım eğer ki 5600 ile 4060 gelirse iade edemeyebilirsiniz sistemi
hazır sistem olduğu için elinizde patlayabilir sistem.
Peki para ?İptal edildi siparişler
Aynı sorunu yaşıyoruz ama taksitle alındığı için taksitle iade olucakPeki para ?
Peşin taksitle alan kişilerin parası , tek tek bölünerek mi gelecek yaptıkları saçmalık yüzünden ?
kredi limiti dolanlar ne yapcak ?
Yanlış biliyor olabilirim ama ödeme provizyondan düşmediyse iptal edildiğinde direkt limitin tamamını açıyor olması lazım. Kart hareketlerinden bakabilirsiniz.Aynı sorunu yaşıyoruz ama taksitle alındığı için taksitle iade olucak
Ya İşte Herkesin Black Friday'da beklediği Ama göremediğimiz o mükemmel F/P canavarı Sistem buyduİdefix'teki sistem creature sitesindeki sistem ile aynı mı ? Bu iki site güvenilir mi ? bu sistem sizce alınır mı ?
![]()
CRTG59 Ryzen 5 5600 16GB DDR5 512GB NVMe GeForce RTX 4060 Gaming Hazır Sistem - idefix
CRTG59 Ryzen 5 5600 16GB DDR5 512GB NVMe GeForce RTX 4060 Gaming Hazır Sistem ürününü idefix kalitesiyle satın almak için hemen tıklayın! Tüm Gaming Masaüstü Bilgisayar ürünleri için idefix`i ziyaret edin.www.idefix.com
Sistemin linkinde bile 7600 + 7700xt var ama gerçekte 5600 + 4060 creature kendi sitesinde..![]()
CRTG59 Ryzen 5 5600 16GB DDR4 512GB NVMe GeForce RTX 4060 Gaming Hazır Sistem
CRTG59 Ryzen 5 5600 16GB DDR4 512GB NVMe GeForce RTX 4060 Gaming Hazır Sistem en iyi fiyat ve hızlı kargo seçeneği ile Creature Game Store'da.www.crtgamestore.com
Dolandırılmayalım sonraİdefixteki ile kendi sistesindeki aynı mı ?
Bu sistemi sipariş edip 5600 + 4060 sistem de gelebilir yani linkteki. O yüzden araştırmadan karar vermeyin , yorumları okuyun !
Muhtemelen idefix vb. sitenin kendisi creature'ye onaylatmadan iptal ettiği için öyledir ya40 gün sonra para yatacak diyen bir arkadaş vardı 8 saatte para geri geldi![]()
Doğru biliyorsun ancak provizyonda değil işlem onayladığı için ilk taksit yansıdı bile böyle oluncada taksitle geri geliyor.Yanlış biliyor olabilirim ama ödeme provizyondan düşmediyse iptal edildiğinde direkt limitin tamamını açıyor olması lazım. Kart hareketlerinden bakabilirsiniz.