Neler Yeni

Sevdiğim kızı nasıl unuturum

A.Arif

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
579
İsim
Arif
zamanla falan demeyin 5 yıldır seviyorum kızı ama o beni arkadaş olarak görüyor hiç açılmadım sevgilisi yok ama bi çocukla konuşuyor onu biliyorum bir birlerini seviyorlarda yani unutamıyorum her dakika hayal kuruyorum en alakasız yerde aklıma geliyor yani onsuzluğa alışmam lazım mesajlarıma çok geç bakıyor her dakika merak ediyorum bu hayatımı kötüye götürüyo taktik verir misiniz
Zamanla unutacaksın unutamam falan deme saçmalamış olursun. Her gün görüyorsan ve her gün düşünüyorsan unutamazsın zaten. Uzak dur, aynı sınıftaysan sınıfını değiş, takip ediyorsan takibi bırak, fotoğrafları varsa sil. Senin kafanda bitiyo olay. Ne kadar uzak olursan o kadar çabuk unutursun.

Ömer 34242432

80+ Silver
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,806
İsim
Ömer Fasd
Acil reddetsin unutursun, sevgili bile olmadigin birini nasil bu kadar kafana takmayi basardin orasi da ayri konu.

mfm125

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,103
İsim
Mehmet
ya 2 3 tane var ama hiç biri onun yerini dolduramaz gözüm ondan başkasını görmüyor ki
Mesaj otomatik birleştirildi:

çok denedim ama ondan başka birine hiç aşık olamadım
Yeni bir kız bulana kadar geçmez nereden bildiğimi sorma

sontoxic

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
167
İsim
Semih
Instagram
son.toxic
Bazı şeyleri takmamak gerekir

Kara*

80+ Silver
bir avradın bıraktığı etkiye bak çık bu kafalardan başka birini bulurum onun gibi olamaz falan böyle yaparak kız anlamında hayatında çok şey kaçırırsın

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,032,970
Üyeler
163,750
Son üye
quqlacı
Top Bottom