Neler Yeni

Arkadaşlar eski flörtüme hediye almam lazım yardım edin

Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Emrah Alakız
arkadaşlar şuan bir arkadaş grubu içindeyim 6 kişiyiz ve aramızda yıl başı çekilişi yaptık benim hediye alacağım kişi benim eski flörtüm ve aramız çok iyi değil aynı zamanda kızın konuştuğu biri var yakında değiliz yani iddialı bişey olmaması ama ertesi gün unutmamasıda lazım yardımlarınızı bekliyorum(hediye alacağım kişi kız 18 yaşıda)

kutaybey

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
109
İsim
Kutay Orhan
arkadaşlar şuan bir arkadaş grubu içindeyim 6 kişiyiz ve aramızda yıl başı çekilişi yaptık benim hediye alacağım kişi benim eski flörtüm ve aramız çok iyi değil aynı zamanda kızın konuştuğu biri var yakında değiliz yani iddialı bişey olmaması ama ertesi gün unutmamasıda lazım yardımlarınızı bekliyorum(hediye alacağım kişi kız 18 yaşıda)
bütçe?

KaptanMC

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
758
İsim
Mehmetcan İvrendi
Temiz İç Çamaşırı

Fırhorse Sobutmoon

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
414
İsim
Ad
Konuyla Alakasız Mesaj / Spam
29428307ee8967f2240c045c69318b0d.jpg

KaptanMC

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
758
İsim
Mehmetcan İvrendi
Malesef Forum kuralları gereği dantelli yok efendim

Elimizde her ihtiyacınıza göre modeller var efendim

Öncelikle Basit ve rahat modelimiz

images.jpeg

Eğer ben hayvanları seviyorum diyiyorsanız yarı insan yarı hayvan modellerimizde var efendim

İnek İnsan Kedi İnsan
61HeedJ09+L._AC_UY580_.jpg images (3).jpeg

Leopar insan (dikkat: Vahşi modeldir)
images (5).jpeg

Ayrıca Admin Tavsiyesi hizmetçi Modellerimizde var (2'ci Favorim😁)
images (1).jpeg D_NQ_NP_991823-CBT79070436533_092024-O~2.jpgimages (2).jpeg

Gotik modellerimizde var
images (4).jpeg

Ürünlerimizi Donanımarsivi.com Adresinden vade farksız 3 Taksitle Alabilirsiniz (Beğenmezseniz İade)

Not: Fotoğraflar 18+ değildir Tanıtım amaçlı kullanılan model kıyafetleri dir.
(Hatta Dünya anime kızlarını gerçek olarak kabul etmez bu yüzden fotoğraflar Tamamen %100 kurgusal karakterlerdir yani 13+'dır)

Son düzenleme:
Dahası  
Reaksiyon skoru
106
İsim
Kadir
Millet Forumda Don Fln Al Demişte Alma Sakın Abileri Babası Vurur Seni Harbi Alma
Bence Alma Eski Flört Sonuçta Senden Sonra Kimlerle Konuşmuştur
Parfüm Al Bence

Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Emrah Alakız
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
1000 liraya kadar çıkabilirim
Mesaj otomatik birleştirildi:

iğne iplik ördükçe seni hatırlar
Çok mantıklı ama örmez

Temiz İç Çamaşırı
Fazla iddialı gibi trabzonlu bir de peşime aşiret takmayim şimdi djdhakndhsjskcmakz

Malesef Forum kuralları gereği dantelli yok edendim

Elimizde her ihtiyacınıza göre modeller var efendim

Öncelikle Basit ve rahat modelimiz

Alıntıyı görüntüle

Eğer ben hayvanları seviyorum diyiyorsanız yarı insan yarı hayvan modellerimizde var efendim

İnek İnsan Kedi İnsan
Alıntıyı görüntüle Alıntıyı görüntüle

Leopar insan (dikkat: Vahşi modeldir)
Alıntıyı görüntüle

Ayrıca Admin Tavsiyesi hizmetçi Modellerimizde var (2'ci Favorim😁)
Alıntıyı görüntüle Alıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüle

Gotik modellerimizde var
Alıntıyı görüntüle

Ürünlerimizi Donanımarsivi.com Adresinden vade farksız 3 Taksitle Alabilirsiniz (Beğenmezseniz İade)

Not: Fotoğraflar 18+ değildir Tanıtım amaçlı kullanılan model kıyafetleri dir.
(Hatta Dünya anime kızlarını gerçek olarak kabul etmez bu yüzden fotoğraflar Tamamen %100 kurgusal karakterlerde yani 13+'dür)
Vurulursam iade yapıyor musunuz

Millet Forumda Don Fln Al Demişte Alma Sakın Abileri Babası Vurur Seni Harbi Alma
Parfüm Al Bence
Parfümü çok fazla vardır diye tahmin ediyorum kız sonuçta

Furkan Karagülle

80+ Platinum
En İyi Cevap
4
Dahası  
Reaksiyon skoru
18,046
İsim
Furkan Karagülle
İlgilendiği Kategoriler
Bilim ve Teknoloji
Instagram
_furkan.krgl_
Güzel bir sweatshirt iyi olacaktır.

KaptanMC

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
758
İsim
Mehmetcan İvrendi
Parfüm Al Bence
Knk espiri yapıyoz zaten
Fazla iddialı gibi trabzonlu bir de peşime aşiret takmayim şimdi djdhakndhsjskcmakz
Sorun yok aşiret reisine bir tane hediye ederseniz ve birazda 99.⁹⁹TL'lik ölüyü bile dirilten Damat macunu'muzdan Verirseniz ertesi gün sizi affedecektir hatta kız ile düğününüzü bile yapabilir XD
Vurulursam iade yapıyor musunuz
Tabi iki efendim hemde Firmamız sizleri düşünerek Oranın para birimi olan Sevap cinsinden geri vermektedir aldığınız ürüne bağlı olarak 10 ila 20 sevap arasında iade yapılmaktadır

İyi günler dileriz😁

Dahası  
Reaksiyon skoru
89
İsim
Emirhan
https://www.akakce.com/islemci-sogu...ss-assassin-120-se-argb-fiyati,277759349.html

al kardeşim motoru soğutur

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,032,282
Üyeler
163,636
Son üye
liv24
Top Bottom