Neler Yeni

Msı mı monster mı hangisini tercih etmeliyim

commonder

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Yusuf
msi sword 17 hx b14vfkg-052xtr
Tulpar T7 V26.1.5 17,3" Oyun Bilgisayarı
ikisinden hangisini tercih edersiniz yada bu özelliklere sahip aynı iki firmadan önere biliceğiniz laptop var mı

endoplazmiketikulum

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
260
İsim
Mahir Cengiz

commonder

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Yusuf
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

endoplazmiketikulum

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
260
İsim
Mahir Cengiz
Cihazların ne sorunu var acaba açıklayabilirmisiniz acer içinde almayın dediler çünkü
Acer almayın diyenle babam olsa iletişimi keserim hocam özellikle nitro 16 modeli bu bütçelerde alınabilecek en iyi cihazlardan. Sizin attığınız cihazlarda 4060 var hocam attığınız iki cihazda çöp 5 para etmez

Canx06

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
can
Acer almayın diyenle babam olsa iletişimi keserim hocam özellikle nitro 16 modeli bu bütçelerde alınabilecek en iyi cihazlardan. Sizin attığınız cihazlarda 4060 var hocam attığınız iki cihazda çöp 5 para etmez
Hocam satıcı sıkıntı çıkarır mı ? victus aldım amazondan ölü piksel çıktı hemen iade aldı. Şimdi yeni bir laptop alacağım fakat satıcıya güvenemiyorum iade sıkıntı olur diye.

commonder

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Yusuf
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Acer nitro 16 da 512 ssd var değişiklik yapılabiliyor mu boş slotu var mı diğer sorum da siz şuan kullanıyormusunuz kullanıyorsanız memnun musunuz

qwerty1029384756

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,001
İsim
Qwerty1029384756

OrkunJJ

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,883
İsim
Orkun
msi sword 17 hx b14vfkg-052xtr
Tulpar T7 V26.1.5 17,3" Oyun Bilgisayarı
ikisinden hangisini tercih edersiniz yada bu özelliklere sahip aynı iki firmadan önere biliceğiniz laptop var mı
Monster dan uzak dur.

endoplazmiketikulum

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
260
İsim
Mahir Cengiz
Hocam satıcı sıkıntı çıkarır mı ? victus aldım amazondan ölü piksel çıktı hemen iade aldı. Şimdi yeni bir laptop alacağım fakat satıcıya güvenemiyorum iade sıkıntı olur diye.
Bilemiyorum hocam satıcının puanına ve yorumlarına baksanız daha doğru olur pek bir bilgim yok.
Acer nitro 16 da 512 ssd var değişiklik yapılabiliyor mu boş slotu var mı diğer sorum da siz şuan kullanıyormusunuz kullanıyorsanız memnun musunuz
Boşta ram ve ssd slotu mevcut olmazsa 2k fazla verip 32gb versiyonunuda alabilirsiniz ileride ssd yükseltmesi yaparsınız bu bütçelerde 4070 li en iyi cihaz.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Nitro 16 modellerinde sıvı metal akması olabiliyor ve servisleri rezalet diyorlar. Onun dışında benimde önerim bu olurdu.
Çok düşük ihtimal hocam 20 cihazda bir falandır o ihtimal eğer erken farkedilirse servise gönderme imkanıda mevcut. Servis konusunda bir şey demek mümkün değil çünkü ülkede ki a dan z ye bütün servisler yerde allah kimseyi servislerin eline düşürmesin.

MuratGH

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
82
İsim
Murat GH
Mesaj otomatik birleştirildi:

Cihazların ne sorunu var acaba açıklayabilirmisiniz acer içinde almayın dediler çünkü
Bende asus rog srix g614ji var 2023 aralıktan beri kullanıyorum bildiğin canını aldım pc nin bana mısın demiyor.
Asus rog serisi bir başka ben toshiba dell asus tuf acer kullandım hiç birinden asus rog serisi kadar verim alamadım. Ben çok memnun kaldım kişiden kişiye göre değişir genel kullanıcı yorumları çok olumlu.

Top Bottom