Neler Yeni

🔥İndirim Stoklar Yenilendi GamingGenTR Akko Klavyeler Bayağı Uygun

Gurkanpiro

80+ Platinum
Şahsi fikrim şu arkadaşlar da yararlansın DAREU EK75 RT şu an eğer uygulamadaki sorunlarını çözerse yazılımsal anlamda akkoyu tokatlar geçer. Ama şu an için Akko daha önde tabii ki yazılımsal olarak sıkınıtsız rapid triggerları
8k var akkoda rt 75 1k

Gilbert

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
70
İsim
Yiğit Çelik
8k var akkoda rt 75 1k
ya bro siz beni niye anlamıyonuz fonksiyonel bi fark değil ya 2 katından fazla para şu an RT75 gerçekten çok uygun diye gidin onu alın diyorum çokta umrumda değil alın 8k hz rapid trigger oynayın o zaman

shaco27

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,160
İsim
eyyüb

Spectre_zz

80+ Bronze
Şahsi fikrim şu arkadaşlar da yararlansın DAREU EK75 RT şu an eğer uygulamadaki sorunlarını çözerse yazılımsal anlamda akkoyu tokatlar geçer. Ama şu an için Akko daha önde tabii ki yazılımsal olarak sıkınıtsız rapid triggerları
Nerden alcam onu link atar misiniz

StrangerIX

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,383
İsim
Baran Kut

Spectre_zz

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
7
İsim
Klavye
Bu fiyatlar lansman fiyatımıymış soran oldumu?

Drsağbırakmayan

80+ Bronze
Hocam connectgame sıkıntılı diyorlar yurt dışı gibi düşünün garanti iade yok diyorlar doğrumudur

onuridvan

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
88
İsim
Onur Rıdvan Kaya
Keycaps iyi olsa nolacak mı? Doğrudan sesi etkiliyor, daha uzun ömürlü oluyor, silinme vs yapmıyor mesela veya corsair klavyelerdeki gibi çatlamıyor. Pcb açık ara net daha iyi ki burda 2 katı para verilir mi dediğiniz şeyi açıklayım ;
Wooting neden +10k da herkes çatır çatır alıyor? HE klavyelerde sizin o çok ufak dediğiniz farklar klavyeyi asıl kullanım amacına yaklaştıran, daha stabil deneyim sağlamanıza yardımcı olan şeyler. Switch, pcb haberleşmesi açısından deli dehşet önemli. Piyasada onlarca HE klavye türedi ama hiçbiri tam bir wooting deneyimi bile sunamıyor gerek gecikme, gerek yazılım, gerek stabilite anlamında. Düşük bütçe, dolu dolu HE klavye almamak 400nitte hdr var diye sevinmek veya kulaklığım 7.1 diye sevinmek gibi bir durum.
Ayrıca globalde akko manyetikleri haricinde çok çok daha iyi seçenekler tabi ki var ama trde ürün kısırlığı var.
Not: Daha önce 30-40 çeşit custom klavye denemişimdir bunlardan 7-8i HE'dir. Akko klavyeleri övmüyorum, akkonun belirli modellerini övüyorum. Akko3068, 5108 gibi modeller kalite anlamında aşağıda kalır modeller mesela.
Akko anniversary 3200e satılan klavyenin rapid triggerı nasıl çalışıyor fikriniz var mı? Wooting kadar olmasını beklemiyorum tabii ki ama iş görür düzeyde mi onu merak ediyorum

Gurkanpiro

80+ Platinum
Akko anniversary 3200e satılan klavyenin rapid triggerı nasıl çalışıyor fikriniz var mı? Wooting kadar olmasını beklemiyorum tabii ki ama iş görür düzeyde mi onu merak ediyorum
cogu aynı olur onun milimetrelik ayarları olur wooting zaten ilk çıktıgı için pahalı eger pcb desteklıyorsa 70 tane manyetık sıwtch 50 dolar cıvarı bırseydı

StrangerIX

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,383
İsim
Baran Kut
Hocam onda o yok. artık. :peeposad2:
Mesaj otomatik birleştirildi:

Mekanik switch ile satılıyor.

Drsağbırakmayan

80+ Bronze
Hocam manyetik switch değilmiş düz mekanik switch miş yani analog değil 0-1 çalışıyor wooting in yanından bile geçmez

freygasm

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,168
İsim
yusuf ecer
Trde satılan ürün rapid triggersız olanmış. Rapid triggerlı olanı tatmin edici çalışıyor, ses kalitesi çok çok leş değil manyetik switchlere göre.

Hocam connectgame sıkıntılı diyorlar yurt dışı gibi düşünün garanti iade yok diyorlar doğrumudur
Ürünü alabilirsiniz, tarafınıza gelir ama sonrasında asla ulaşamazsınız firmaya.

cogu aynı olur onun milimetrelik ayarları olur wooting zaten ilk çıktıgı için pahalı eger pcb desteklıyorsa 70 tane manyetık sıwtch 50 dolar cıvarı bırseydı
Sadece ilk çıktığı için değil, data aktarımında wooting switchleri direkt saplıyor diğer switchlere. HE klavyelerde de zaten olay budur, datayı doğru hızlı aktarması çok çok önemli. Yazılım konusunda da rakibi yok wootingin. Manyetik switchlerde ses kalitesi leş olsa da wootingde ses de tatmin edici bazı modlarla. Yurtdışında 7-8k civarında ama trde sahibindenden almak zorundasınız o yüzden pahalı geliyor çokxd

Son düzenleme:
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,032,808
Üyeler
163,730
Son üye
Jaxiar
Top Bottom