Hahahaha akıllı bıdık ilanı silmiş kahkaha filan atmıştım soru sormada elinde patladı aldığı fiyatada veremez şimdi iade edecekhahahahaha ben de en çok ona sevindim bro ağlasın dursun. 7000e koyan asıl
Hahahaha akıllı bıdık ilanı silmiş kahkaha filan atmıştım soru sormada elinde patladı aldığı fiyatada veremez şimdi iade edecekhahahahaha ben de en çok ona sevindim bro ağlasın dursun. 7000e koyan asıl
nassıBen biraz laga luga yaptım da bana bunu gönderecekler fiyat farkı almadan nasıl karlı mıyım
valla ss alsaydım keşke
eline ulaşmayan ürünü satılığa çıkarmak zaten yasak diye biliyorum keşke şikayet etseymişim aradan zaman geçse neyse de al satın kralı oluyor buHaahah keşke daha sipariş oluşturur oluşturmaz ilana atmış akıllı bıdık yorumlarımızı her türlü görüyordur o yam yam
4k civarına satsa hiç lafım olmazdı aslında ama 7k nedir hocam dediğiniz gibi hatta ortalama bir 007 alıp yanına bi tane de 5075b alabiliyoruz7000e satamıcaktı zaten ruh hastası mıyım gidip dragon edition olanı alırım o paraya
Bunlar insan değil işte eline ulaşmayan ürünü ilana atmak kadar saçma bir şey yok adam alayım dese ne dicek çok merak ediyorum karaktersiz böylelerine yağmurlu havada su vermiceneline ulaşmayan ürünü satılığa çıkarmak zaten yasak diye biliyorum keşke şikayet etseymişim aradan zaman geçse neyse de al satın kralı oluyor bu
Bi keklik bulurum kafası var bunlarda7000e satamıcaktı zaten ruh hastası mıyım gidip dragon edition olanı alırım o paraya
Yok reisim beni ilk aradı switch falan dedi bende dedim bekle youtuber arkadasim aldırdı ona sorayım iptal edip etmeyeceğini sonra buraya yazdım o arkadaşa cevap vermedi o sıra aradı bir daha dedi karar verdiniz mi bende dedim arkadaşım bunun rezillik olduğundan bahsediyor o da dedi ki bunu gönderelim ister misiniz bende fiyatına baktım fazla ama dedim sormam lazım gene bi bit enigi var sandım adam da uyuz oldu bana hızlı sorun dönün falan yaptı sonra oyalanirken bir daha aradı bende gönderin tamam dedimnassı
tabi ki de kârlısın onu nasıl yaptın hocam THH ile falan mı tehdit ettin dsgksdg
E iyi de para parayı mı unuttular nasıl ya öyle gönderebiliyorlar ben de mi yapayım öyle bu ne saçmalık şimdiYok reisim beni ilk aradı switch falan dedi bende dedim bekle youtuber arkadasim aldırdı ona sorayım iptal edip etmeyeceğini sonra buraya yazdım o arkadaşa cevap vermedi o sıra aradı bir daha dedi karar verdiniz mi bende dedim arkadaşım bunun rezillik olduğundan bahsediyor o da dedi ki bunu gönderelim ister misiniz bende fiyatına baktım fazla ama dedim sormam lazım gene bi bit enigi var sandım adam da uyuz oldu bana hızlı sorun dönün falan yaptı sonra oyalanirken bir daha aradı bende gönderin tamam dedim
Bı şeyler dedi anladigim kadarıyla yazdım bu çıktı galiba şimdi siteden baktım paketlendi yazıyor ama bu değil başka bir şey gözüküyor@snoplex keycapleri önceden söylemiştim üşendim gittim Gaming Gen'den aldım Joy of Life'ı
Alıntıyı görüntüle
E iyi de para parayı mı unuttular nasıl ya öyle gönderebiliyorlar ben de mi yapayım öyle bu ne saçmalık şimdi
bu modeli yollayacaklarına emin misin ki?
Keycaps iyi olsa nolacak mı? Doğrudan sesi etkiliyor, daha uzun ömürlü oluyor, silinme vs yapmıyor mesela veya corsair klavyelerdeki gibi çatlamıyor. Pcb açık ara net daha iyi ki burda 2 katı para verilir mi dediğiniz şeyi açıklayım ;Keyscap iyi olsa nolacak kasa iyidir de pcbde daha iyi değildir switch de evet akko iyidir ama bu saydıklarınız için 2 katı para vermek ne biliyim bence aşırı mantıklı değil siz bilirsiniz. Not: Daha önce akko kullandım abarttığınız kadar bişey yok ortada