Neler Yeni

🔥İndirim Stoklar Yenilendi GamingGenTR Akko Klavyeler Bayağı Uygun

StrangerIX

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,382
İsim
Baran Kut
Ben biraz laga luga yaptım da bana bunu gönderecekler fiyat farkı almadan nasıl karlı mıyım
nassı o.O2
tabi ki de kârlısın onu nasıl yaptın hocam THH ile falan mı tehdit ettin dsgksdg

umutatwss

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
305
İsim
umut
Haahah keşke daha sipariş oluşturur oluşturmaz ilana atmış akıllı bıdık yorumlarımızı her türlü görüyordur o yam yam :D
eline ulaşmayan ürünü satılığa çıkarmak zaten yasak diye biliyorum keşke şikayet etseymişim aradan zaman geçse neyse de al satın kralı oluyor bu

Gilbert

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
66
İsim
Yiğit Çelik
7000e satamıcaktı zaten ruh hastası mıyım gidip dragon edition olanı alırım o paraya

umutatwss

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
305
İsim
umut
7000e satamıcaktı zaten ruh hastası mıyım gidip dragon edition olanı alırım o paraya
4k civarına satsa hiç lafım olmazdı aslında ama 7k nedir hocam dediğiniz gibi hatta ortalama bir 007 alıp yanına bi tane de 5075b alabiliyoruz

dyleesh

80+
eline ulaşmayan ürünü satılığa çıkarmak zaten yasak diye biliyorum keşke şikayet etseymişim aradan zaman geçse neyse de al satın kralı oluyor bu
Bunlar insan değil işte eline ulaşmayan ürünü ilana atmak kadar saçma bir şey yok adam alayım dese ne dicek çok merak ediyorum karaktersiz böylelerine yağmurlu havada su vermicen :D
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bi keklik bulurum kafası var bunlarda

Sanfoor

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
10
İsim
Berke Can Turan
nassı o.O2
tabi ki de kârlısın onu nasıl yaptın hocam THH ile falan mı tehdit ettin dsgksdg
Yok reisim beni ilk aradı switch falan dedi bende dedim bekle youtuber arkadasim aldırdı ona sorayım iptal edip etmeyeceğini sonra buraya yazdım o arkadaşa cevap vermedi o sıra aradı bir daha dedi karar verdiniz mi bende dedim arkadaşım bunun rezillik olduğundan bahsediyor o da dedi ki bunu gönderelim ister misiniz bende fiyatına baktım fazla ama dedim sormam lazım gene bi bit enigi var sandım adam da uyuz oldu bana hızlı sorun dönün falan yaptı sonra oyalanirken bir daha aradı bende gönderin tamam dedim

StrangerIX

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,382
İsim
Baran Kut
@snoplex keycapleri önceden söylemiştim üşendim gittim Gaming Gen'den aldım Joy of Life'ı :kekw:

Screenshot_2.png

Yok reisim beni ilk aradı switch falan dedi bende dedim bekle youtuber arkadasim aldırdı ona sorayım iptal edip etmeyeceğini sonra buraya yazdım o arkadaşa cevap vermedi o sıra aradı bir daha dedi karar verdiniz mi bende dedim arkadaşım bunun rezillik olduğundan bahsediyor o da dedi ki bunu gönderelim ister misiniz bende fiyatına baktım fazla ama dedim sormam lazım gene bi bit enigi var sandım adam da uyuz oldu bana hızlı sorun dönün falan yaptı sonra oyalanirken bir daha aradı bende gönderin tamam dedim
E iyi de para :kekw: parayı mı unuttular nasıl ya öyle gönderebiliyorlar ben de mi yapayım öyle bu ne saçmalık şimdi

bu modeli yollayacaklarına emin misin ki?

Sanfoor

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
10
İsim
Berke Can Turan
@snoplex keycapleri önceden söylemiştim üşendim gittim Gaming Gen'den aldım Joy of Life'ı :kekw:

Alıntıyı görüntüle

E iyi de para :kekw: parayı mı unuttular nasıl ya öyle gönderebiliyorlar ben de mi yapayım öyle bu ne saçmalık şimdi

bu modeli yollayacaklarına emin misin ki?
Bı şeyler dedi anladigim kadarıyla yazdım bu çıktı galiba şimdi siteden baktım paketlendi yazıyor ama bu değil başka bir şey gözüküyor

freygasm

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,165
İsim
yusuf ecer
Keyscap iyi olsa nolacak kasa iyidir de pcbde daha iyi değildir switch de evet akko iyidir ama bu saydıklarınız için 2 katı para vermek ne biliyim bence aşırı mantıklı değil siz bilirsiniz. Not: Daha önce akko kullandım abarttığınız kadar bişey yok ortada
Keycaps iyi olsa nolacak mı? Doğrudan sesi etkiliyor, daha uzun ömürlü oluyor, silinme vs yapmıyor mesela veya corsair klavyelerdeki gibi çatlamıyor. Pcb açık ara net daha iyi ki burda 2 katı para verilir mi dediğiniz şeyi açıklayım ;
Wooting neden +10k da herkes çatır çatır alıyor? HE klavyelerde sizin o çok ufak dediğiniz farklar klavyeyi asıl kullanım amacına yaklaştıran, daha stabil deneyim sağlamanıza yardımcı olan şeyler. Switch, pcb haberleşmesi açısından deli dehşet önemli. Piyasada onlarca HE klavye türedi ama hiçbiri tam bir wooting deneyimi bile sunamıyor gerek gecikme, gerek yazılım, gerek stabilite anlamında. Düşük bütçe, dolu dolu HE klavye almamak 400nitte hdr var diye sevinmek veya kulaklığım 7.1 diye sevinmek gibi bir durum.
Ayrıca globalde akko manyetikleri haricinde çok çok daha iyi seçenekler tabi ki var ama trde ürün kısırlığı var.
Not: Daha önce 30-40 çeşit custom klavye denemişimdir bunlardan 7-8i HE'dir. Akko klavyeleri övmüyorum, akkonun belirli modellerini övüyorum. Akko3068, 5108 gibi modeller kalite anlamında aşağıda kalır modeller mesela.

Vitamin

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
13
İsim
Berkan Bahar
Sessiz ve tok hissiyatlı bir klavye arıyorum sarı siteden AULA F75 mi yoksa buradan AKKO MONSGEEK MG75W mi beni daha çok tatmin eder ya da bu fiyat bandında başka öneriniz var mı?

Top Bottom