Neler Yeni

🔥İndirim Ryzen 9 7900X3D işlemci 16.889 TL

bados123

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
33
İsim
Bahadır Şahin
Kutulu alın, garantisini AMD versin. Tray alırsanız AMD yerine aldığınız yer garanti sağlamakla yükümlü. Sayfasına bakabilirsiniz.

Dahası  
Reaksiyon skoru
5
İsim
MEHMET KARATAŞ
Fiyat performans ve taksit imkanı olarak Aşırı mantıklı bir işlemci 6 taksit olması cok iyi Ancak satıcı güvenilirliği konusu araştırılıp kanaat getirildikten sonra alınmalı bence Benim radarımda kesinlikle

Dahası  
Reaksiyon skoru
48
İsim
tomi makinen
Bu dfsbilgisayarın bi olayı vardı, neydi o?
Aynı işlemciyi aldım amazon üzerinden. Kargo berbat.İade kısmı ayrı facia.en sonunda 11. Günde lanet olsun dedim aldım işlemciyi. Amazon üyeliğimi de sildim. Yaptığım en boktan alışverişti.

Hiçbir yerde garanti çıkmıyor. Penta koyuncu endeks İstanbulbilişim vs. Aklıma ne geliyorsa hiçbirinde yok. En sonunda dfs ile iletişime geçtim. Bana dedikleri şu. Garantisi biziz. Kendimi sokak satıcısından mal almış gibi hissettim. Onlar da öyle der ya.

Ürün açıklamasında yazsalar zaten almazdım. Böyle acı bir tecrübe oldu dfs

UstaYoda

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
31
İsim
Can AYDIN
Çinden alıp bize satıyorlar garantisi felan yok bilginiz olsun.Mesela 5700x3d Çin fiyatı 135dolar siz düşünün gerisini.

Ldrago

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
120
İsim
Salih
DFS eksa dan alıyor ürünleri

Dahası  
Reaksiyon skoru
221
İsim
ibrahim
Çinden alıp bize satıyorlar garantisi felan yok bilginiz olsun.Mesela 5700x3d Çin fiyatı 135dolar siz düşünün gerisini.
Muhtemelen aldıkları fiyat o civarda fakat 135 doları fazla küçümsüyorsunuz sanırım? çünkü 135 dolar = 5000 TL. Google da gördüğünüz 35,18 lik kur ülkeler arası resmi kur, siz bir alışveriş yapmak istediğiniz zaman banka kuru bunun 1-1,5 TL üstünde misal şuan ziraat bankası dolar kuru 36,40 yani firmalar da bu kur üzerinden alışveriş yapıyor.

Velhasıl yurtdışı saf fiyatı 5000 TL olan bir ürünü TR de 6600 TL civarına satıyorlar. Bunun kargosu, gümrüğü, vergisi vs. derken bence TR şartlarına göre güzel fiyat ama bana kalırsa bu mantıkla 135 dolardan da ucuza alıyorlar gibi tabi o fiyatlara kim satacak emin olamadım.

Top Bottom