Geçmiş olsun, yakınlarına sabırlar, zor olmalı.Vatan millet diyip malum siyasetçiye oy basmasaydık bunlar olmazdı çünkü vatanında terör kol gezerdi. Her türlü ilerici hareket son bulurdu. Mandacı bir yönetim başa gelirdi. Teröristler yüksek mevkilerde maaşlı çalışan olurdu. Ülkenin doğusu özerk cumhuriyet olurdu.
Yakınlarım benden daha beter gotik seremoni Bi çık bakalım karşılarına kulağındaki küpe dudağındaki piercing bile korkudan düşer yere vatansız yurtsuz yunan torunu seniGeçmiş olsun, yakınlarına sabırlar, zor olmalı.
o kullanicinin hangi partiye oy verdigini nerden biliyorsun ayrica bunun pekde partiyle ilgisi yok saticilarin ac gozlulugu muhtemelen cunku yurtdisinda 400 dolara satiliyor tr ye getirdiginde tas catlasin vergi ile birlikte 600 dolara satmasi lazim o bile cok yuksek saticilar ustune birsuru para koyuyor.Siz vatan millet diyip malum siyasetçiye oy basmasaydınız bunlar olmazdı.
Çünkü fetöyü devletin iliklerine, 15 milyon kaçağı ülkeye muhalefet partileri soktu...Vatan millet diyip malum siyasetçiye oy basmasaydık bunlar olmazdı çünkü vatanında terör kol gezerdi. Her türlü ilerici hareket son bulurdu. Mandacı bir yönetim başa gelirdi. Teröristler yüksek mevkilerde maaşlı çalışan olurdu. Ülkenin doğusu özerk cumhuriyet olurdu.
7800X3D işlemcisi olanlar şuan mutlu
En iyisini yaptın. Aralarında performans farkı neredeyse yok. Üstelik 9800x3d'yi fahiş fiyattan satmaya başladılar. Neredeyse 2 katına çıkardılar fiyatı. Yurtdışı menşeili bilgisayar parçaları satan bir rekabetçi firma gelmesi şart ülkemize. Yoksa bu markalar bizi sömürmeye devam edecek.Bir süre önce 7800x3d li sistem toplamıştım. 9800x3d yi beklemediğim için bayağı eleştirildim.
Öngörü, 7800x3d fiyatına hatta daha altına piyasaya çıkacağı yönündeydi.
Yoksa satılmaz, diyorlardı.
Şimdi fiyatı 23-24k ya açmışlar.
O kadar bekleyip 7800x3d'nin 5-6k üstüne 9800x3d alınmaz.
Aralarında performans uçurumu yok, bu fiyat farkına değmez.
İyi ki 7800x3d almışım diyorum.
Ha, piyasa tabii ki dengelenecektir, o zamana kadar da bilgisayarsız kalamazdım.
Varsın ucuzlasın, bundan sonraki alacakları ilgilendirir.
Bir süre önce 7800x3d li sistem toplamıştım. 9800x3d yi beklemediğim için bayağı eleştirildim.
Ha, piyasa tabii ki dengelenecektir, o zamana kadar da bilgisayarsız kalamazdım.
Valla ben 43 yaşındayım su sırası falan hatırlamıyorum hiç de malum şahsın belediye başkanlığı sırasında yok zart, yok zurt çalışması derken 2 haftadan fazla süre İstanbul'un göbeği Beyoğlunda elektrik kesintisi yaşanması nedeniyle üşüyen babaannemi ısıtabilmek için jeneratör aldığımı hatırlıyorum. Şu anda da her yerde yok ucuz et, yok ucuz ekmek, yok ucuz lokanta sırası olduğunu, askıda ekmek, askıda fatura uygulaması olduğunu da bizzat görüyorum.Istanbulda su sıralarına giriyordun 25 sene once
Bir süre önce 7800x3d li sistem toplamıştım. 9800x3d yi beklemediğim için bayağı eleştirildim.
O da o yolun yolcusu olur bence herkes buradan yazacağına ilgili firmaları edevlet uzerinden sikayet edebilir.En iyisini yaptın. Aralarında performans farkı neredeyse yok. Üstelik 9800x3d'yi fahiş fiyattan satmaya başladılar. Neredeyse 2 katına çıkardılar fiyatı. Yurtdışı menşeili bilgisayar parçaları satan bir rekabetçi firma gelmesi şart ülkemize. Yoksa bu markalar bizi sömürmeye devam edecek.