SebepSatarken gayet güvenilir, sorun çıkarsa gözünüzü kapatın...
SebepSatarken gayet güvenilir, sorun çıkarsa gözünüzü kapatın...
Aynı işlemciyi aldım amazon üzerinden. Kargo berbat.İade kısmı ayrı facia.en sonunda 11. Günde lanet olsun dedim aldım işlemciyi. Amazon üyeliğimi de sildim. Yaptığım en boktan alışverişti.Bu dfsbilgisayarın bi olayı vardı, neydi o?
Muhtemelen aldıkları fiyat o civarda fakat 135 doları fazla küçümsüyorsunuz sanırım? çünkü 135 dolar = 5000 TL. Google da gördüğünüz 35,18 lik kur ülkeler arası resmi kur, siz bir alışveriş yapmak istediğiniz zaman banka kuru bunun 1-1,5 TL üstünde misal şuan ziraat bankası dolar kuru 36,40 yani firmalar da bu kur üzerinden alışveriş yapıyor.Çinden alıp bize satıyorlar garantisi felan yok bilginiz olsun.Mesela 5700x3d Çin fiyatı 135dolar siz düşünün gerisini.
Plastik kare kutu içinde geldi tray tepsisi değil. O kutuyu da havalı poşet ile sarmışlar. DFS bilgisayar kargolama işini becermiş. 7600X ile 7600x3d arasındaki fark ile ilgili test isteyen var mı ona göre yapabilirim.Bir beklesin hocam belki salatalık falan gelmez
Gelirse salatalığı yer, iptal eder Amazon'dan.
7600x3d performansını merak ettiğim bir işlemci. Görmek isterim açıkçası.Plastik kare kutu içinde geldi tray tepsisi değil. O kutuyu da havalı poşet ile sarmışlar. DFS bilgisayar kargolama işini becermiş. 7600X ile 7600x3d arasındaki fark ile ilgili test isteyen var mı ona göre yapabilirim.
yemek yiyorum yedikten sonra başlıyorum.7600x3d performansını merak ettiğim bir işlemci. Görmek isterim açıkçası.
Bence donanımdan gayet anlıyor.2 ccd cpu alınmaz hele donanımdan anlamıyorsanız(ki aldığınıza göre anlamıyorsunuz) hiç alınmaz.
ayrıca dfs nin sattığı ürünler paralel ithalat.