Mr. Bean
80+
Dahası
Pablo Nabersinimzayı görmesek inanıcaz
Pablo Nabersinimzayı görmesek inanıcaz
seni az önce başka konuda görmüştümPablo Nabersin
bu takım 1 oyuncuyla değişmez ki zaten futbol takım oyunu bunu bilmeyen yoktur herhalde
Yönetim gidecek başka çaresi yok .
Oynadıkları topu ben seyrederken zevk almıyorum kimin nereye atacağını ezberledım artık onlardan daha iyi biliyorum
rakipler bile top oynamadığımızı görüp dalga geçiyor
2 topta kalemizde gölü görürken bir orta dahi açmayı beceremyen topculara sahibiz 10 ortadan biri isabetli olsa bile ceza sahasında topa vuracak adam olmuyor
Gerçek Fenerli
Halen Nefes Alıyoruz Beseni az önce başka konuda görmüştüm
yaşıyonmu la sen
iyi güzel güzel sevindim vallaHalen Nefes Alıyoruz Be
Sana Yapacakları Senaryoyu Söyleyeyim Kısaca Jorge Jesus Senaryosu Yaşanacak Jose Kovulacak Kalorifer Tesisatçısı GelecekGerçek Fenerli
Hoca O Zaten GG Ama Yerin Kulağı Var Anlarsın Ya ASda sddasiyi güzel güzel sevindim valla
diğer hesabı göremeyince ya sınırsız ban yedi dedim yada rahmetli oldu
Öyle bir seneryo yaşanırsa ben Feneri Ali gidene dek izlemem aha buraya yazdım .Sana Yapacakları Senaryoyu Söyleyeyim Kısaca Jorge Jesus Senaryosu Yaşanacak Jose Kovulacak Kalorifer Tesisatçısı Gelecek
Mesaj otomatik birleştirildi:
Hoca O Zaten GG Ama Yerin Kulağı Var Anlarsın Ya ASda sddas
Başta Aziz Yıldırım Neden Seçilmedi Anlamıyorum Zaten , Körü Körüne Ateşe Gittiler .Öyle bir seneryo yaşanırsa ben Feneri Ali gidene dek izlemem aha buraya yazdım .
parayla saadet olmuyormuş bunu gördükBaşta Aziz Yıldırım Neden Seçilmedi Anlamıyorum Zaten , Körü Körüne Ateşe Gittiler .
Herşeyi Paraya Bağladılar Tabi
Azizde Para Yokmuydu Sankiparayla saadet olmuyormuş bunu gördük
Para var ama yönetim zekası sıfır
Ama bunun paralı elemanları var ,en azından ben öyle düşünüyorumAzizde Para Yokmuydu Sanki
Aynen öyle, Aziz Yıldırım daha çok para harcamaya hazırdı. Onun için tek gerçek Fenerbahçe. Bu kulüp için hapis bile yattı ama Ali Koç’un ne böyle bir felsefesi var nede bunları göze alabilme olasılığı var.Azizde Para Yokmuydu Sanki