Neler Yeni

Gamepower bull t10 alınır mı

xeontric

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Hasan Ali Yıldız
Bütçe
4000
Yeni bir monitör almak istiyorum, bu monitör gözüme çarptı şuan ki güncel fiyatında alınır mı veya buna denk tavsiye edeceğiniz başka ürün var mıdır?

quartle

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,251
İsim
1
alınmaz o tür markalardan uzak dur

quartle

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,251
İsim
1

xeontric

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Hasan Ali Yıldız
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Bull T10'un renk gamutu yukarıda atılan tüm modellerden daha iyi, üstelik %100 ölü piksel garantisi sunuyor, üstelik DA zaten tepki süresini de test etmişti, markalara takılmayın lütfen, T10 şu an bu fiyat aralığında ki en uygun opsiyon.

Bütçe harcıyorsunuz netice de, araştırıp öyle almanızı tavsiye ederim, lütfen önerilen monitörlerin mukayesesini tekniksel olarak yapın,

quartle

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,251
İsim
1
Bull T10'un renk gamutu yukarıda atılan tüm modellerden daha iyi, üstelik %100 ölü piksel garantisi sunuyor, üstelik DA zaten tepki süresini de test etmişti, markalara takılmayın lütfen, T10 şu an bu fiyat aralığında ki en uygun opsiyon.

Bütçe harcıyorsunuz netice de, araştırıp öyle almanızı tavsiye ederim, lütfen önerilen monitörlerin mukayesesini tekniksel olarak yapın,
markalara takılmayın nasıl bir şey genelde sıkıntılı ürünler üreten bi firma malzeme kaliteleri de belli

kral ben anlamadım, trendyolda top seller, n11'de top seller, yorumlar belli, MSI'in monitörü arızalı çıkınca normal oluyor, bu tür markaların ürünleri arızalı çıkınca marka sorunlu oluyor,

quartle

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,251
İsim
1
kral ben anlamadım, trendyolda top seller, n11'de top seller, yorumlar belli, MSI'in monitörü arızalı çıkınca normal oluyor, bu tür markaların ürünleri arızalı çıkınca marka sorunlu oluyor,
trendyolda izoly pc lerde top seller ve çok yüksek fiyatlı

İlan sahibi arkadaşa;

Aşağıdaki MSI;
Adobe RGB / DCI-P3 / sRGB -- 84% / 83% / 107%

Aşağıdaki T10 gamepower
Adobe RGB: %85 - DCI P3: 85 - SRGB %110

Gtg'de 1MS görmüş, ışık sızması şikayetleri göremedim, %100 ölü piksel, ben bunlara yorumlayarak almıştım, pişman değilim, tabi ki de nihai karar sizin, MSI modeli de iyi tabi kötü demiyorum, sadece bana T10 özellik olarak daha iyi geldi, ve tabi ki satın almamda ki en büyük etken MSI'in forumlarda ölü piksellerde iade de çok uğraştığı vs,

Gamepower'da %100 ölü pikseli görünce aldım geçtim, ki çıkmadı çok şükür, ama çıkarsada DA'nın dediği gibi direkt değişim yapıyorlarmış.

Hayırlı olsun şimdiden, iyi günlerde kullanırsın inş.

Top Bottom