Neler Yeni

Düşük CPU ve GPU kullanımı yaşıyorum

FurkaJ

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Ömer Furkan Demircioğlu
Bazı oyunlarda düşük CPU ve GPU kullanımı sorunun yaşıyorum. Özellikle son zamanlarda Hell Let Loose oynadığım için oradan örnek vereceğim: Oyunun antrenman yapmak için yapılan singleplayer bölümünde 200 FPS yüzde yüz GPU kullanımım varken multi girdiğim zaman bu değer yüzde 45 GPU 30 CPU oluyor. Nedeni nedir? Yardımcı olursanız çok sevinirim.
Sistem parçalarım şu şekilde.
-RTX 4070.
-R5 5600.

Moonlighter

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
801
İsim
Ahmet
Tüm oyunlar da mı böyle ona bakmak lazım hocam. Diğer oyunlarda ki sonuçlarınızı da yazarsanız sorunu tespit etmek kolay olur.

sfky9842

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,000
İsim
baba merhaba
Bazı oyunlarda düşük CPU ve GPU kullanımı sorunun yaşıyorum. Özellikle son zamanlarda Hell Let Loose oynadığım için oradan örnek vereceğim: Oyunun antrenman yapmak için yapılan singleplayer bölümünde 200 FPS yüzde yüz GPU kullanımım varken multi girdiğim zaman bu değer yüzde 45 GPU 30 CPU oluyor. Nedeni nedir? Yardımcı olursanız çok sevinirim.
Sistem parçalarım şu şekilde.
-RTX 4070.
-R5 5600.
Monitör 2k değilse darboğaz yiyorsun

FurkaJ

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Ömer Furkan Demircioğlu
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Şimdi rainbow six siege de test ettim kullanımlar aynı ama fps 250 fln, bf1 de gpu kullanımı çok yüksek olabiliyor ama bir anda çakılmalar da oluyor. Anlamadığım şu, darboğaz ise sorun cpu kullanımının çok daha yüksek olması gerekmez mi ?
Mesaj otomatik birleştirildi:

Şimdi rainbow six siege de test ettim kullanımlar aynı ama fps 250 fln, bf1 de gpu kullanımı çok yüksek olabiliyor ama bir anda çakılmalar da oluyor. Anlamadığım şu, darboğaz ise sorun cpu kullanımının çok daha yüksek olması gerekmez mi ?
monitör 1080p

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,032,781
Üyeler
163,724
Son üye
Emrah yaşan
Top Bottom