1k çıkmaz kanka, ayrıca şu an kullandığım mouse 10 tllik dandik ışıklı everest yani çok bir beklentim yok sadece beyaz mouse olsunİkisi de berbat mouselar diyebilirim. 1K ya XM1R al.
Endgame Gear XM1r Oyuncu Mouse - Beyaz
Endgame Gear XM1r Optik Oyuncu Mouse XM1r, XM1 Oyun Faresinin yenilenmesidir. Ek iki sürümde mevcut, güncellenmiş bir PixArt PAW3370 optik sensöre ve özel olarak sıralanmış Kailh GM 8.0 anahtarlarına sahiptir. Ayrıca, hibrit bir paten tasarımına ve Almanya'da geliştirilen tüm yeni aygıt...shop.connectgame.com.tr
m300s berbat değil kullandım gayet güzel 300tl ye almıştım şuanki fiyati için diyosanız ayrıİkisi de berbat mouselar diyebilirim. 1K ya XM1R al.
Endgame Gear XM1r Optik Oyuncu Mouse XM1r, XM1 Oyun Faresinin yenilenmesidir. Ek iki sürümde mevcut, güncellenmiş bir PixArt PAW3370 optik sensöre ve özel olarak sıralanmış Kailh GM 8.0 anahtarlarına sahiptir. Ayrıca, hibrit bir paten tasarımına ve Almanya'da geliştirilen tüm yeni aygıt...shop.connectgame.com.tr
aga bunun ne özelliği var bende buralarda fazlasıyla görüp aldım kullanıyorum ama hiç hoşuma gitmedi1k çıkmaz kanka, ayrıca şu an kullandığım mouse 10 tllik dandik ışıklı everest yani çok bir beklentim yok sadece beyaz mouse olsun
Kral dumenden bı sitede 1k normalde 1700 falan ucuz da değilNe bileyim sonuçta e sporcu değiliz yani 1k mouse a vermem açıkçası.
Kral bu mouse ne ayak ya burdaki önerilere bakıp aldım da pek bir şey anlayamadım acikcasiİkisi de berbat mouselar diyebilirim. 1K ya XM1R al.
Kronik falan boş iş hocam en ufak sıkıntıda logi yenisini veriyor zaten çek gitsinKronik sorun falan var diyolar logitech de ama bilmiyom yeni yıl gelmeden alayım diyorum
yani hocam mouseun iyiliği kötülüğü tartışılır ama bütçeyi aşamıyorsan ve bilindik bir şey istiyorsan alınır arkadaşım 2 yıldır g203 kullanıyor bozulsa tekrar aynısından alırım diyor dümenden oyuncu da değil valoda immo 3 400rr peaki var ve csde faceit 8 level falan şuan mouse onu rahatsız etse anlardı bence bu süreçteKronik sorun falan var diyolar logitech de ama bilmiyom yeni yıl gelmeden alayım diyorum
Tamamdır hocam logiyi çekeyim o zaman hayırlısıyla bakalım ne olacak Teşekkür ederim yorum için gerçekten karar vermeme çok yardımcı oldunyani hocam mouseun iyiliği kötülüğü tartışılır ama bütçeyi aşamıyorsan ve bilindik bir şey istiyorsan alınır arkadaşım 2 yıldır g203 kullanıyor bozulsa tekrar aynısından alırım diyor dümenden oyuncu da değil valoda immo 3 400rr peaki var ve csde faceit 8 level falan şuan mouse onu rahatsız etse anlardı bence bu süreçte