Neler Yeni

Intel Arc B580 Sistem Önerisi

Collier

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
John Lockee
Hocam ne yılbaşından sonrası size attığım modart hazır sistem 23kydı 25k yapmışlar bile :D sadece bu sisteme de değil her hangi bir sisteme de yapıyorlar 30k civarındaki bütçeler için en fazla tavsiye edilen gg9 sistemi 30kdan 33,5k olmuş.
Şu anda benim daha fazla tavsiye edebileceğim b580 sistemi yok maalesef zaten kart yeni olduğu için sitelerin hepsi b580li sistemde toplamadı benden daha bilgili arkadaşlar eminim yardımcı olurlar size.
Şimdiden hayırlı olsun diyeyim ben tek temennim daha fazla zam gelmeden alabilirsiniz umarım:(
eyvallah hocam da pek mümkün gözükmüyor açıkçası. şuanlık kendimi geçindirme yüküm olmadığı için sıkıntım yok ama maaşı alana kadar o zamlar iki katına çıkar gibi. biraz hayal olacak

marla37

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Bedirhan Güllü
eyvallah hocam da pek mümkün gözükmüyor açıkçası. şuanlık kendimi geçindirme yüküm olmadığı için sıkıntım yok ama maaşı alana kadar o zamlar iki katına çıkar gibi. biraz hayal olacak
Akıl vermek gibi olmasın ama varsa limitiniz kredi kartına yaslanın , şahsen ben maaş yatmadığı için 2025 öncesi bu yolu izliyorum:D

Collier

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
John Lockee
Akıl vermek gibi olmasın ama varsa limitiniz kredi kartına yaslanın , şahsen ben maaş yatmadığı için 2025 öncesi bu yolu izliyorum:D
reklam gibi olmasın da enparanın 50k faizsiz kredisi varmış ona bi yaslanıcam gibi hadi bakalım. 3, 5 öderiz yapacak bir şey yok. bu arada attığınız sistem inrel işlemcili, muadili amd işlemci kadar iyi performans verir mi?

quistin

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
655
İsim
Fırat divitci

marla37

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Bedirhan Güllü
reklam gibi olmasın da enparanın 50k faizsiz kredisi varmış ona bi yaslanıcam gibi hadi bakalım. 3, 5 öderiz yapacak bir şey yok. bu arada attığınız sistem inrel işlemcili, muadili amd işlemci kadar iyi performans verir mi?
intel işlemcilerde ölü soket muhabbeti var diye biliyorum hocam, online fps oyunlarında da amd daha başarılı diye biliyorum fakat işlemciler konusunda bilgim zayıf siz kendiniz araştırsanız yada bilgili bi arkadaş cevaplasa daha faydalı olur sizin için:)
50k faizsiz muhabbeti güzelmiş ama bende bi bakayım ona :D

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,033,788
Üyeler
163,879
Son üye
Antomısyon
Top Bottom