Neler Yeni

telefon açılmıyor mavi ışık

Dahası  
Reaksiyon skoru
69
İsim
Abdullah Eren Çakmak
sabah telefonum yere düştü ve ondan sonra açılmamaya başladı ekranda sadece mavi ışık var yanıp sönen bazen o kırmızı oluyor bazende duruyor ama çoğu zaman mavi
ses tuşu+güç düğmesi gibi hileleri denedim ekranın üstünde çok kısa yazılar çıktı ve kapandı( saat yazıyordu galiba)

internette mürekkebi akmış ve ya ekran çatlamış falan yazıyordu eğer öyleyse ekran fiyatına vericeğime biraz para ekler yeni telefon alırım

TELEFON : Samsung note 5
eğer evde çözülebilecek birşeyse yardım eder misiniz birde ekran değişim fiyatı ne olur acaba

Akagami no shanks

80+ Bronze
sabah telefonum yere düştü ve ondan sonra açılmamaya başladı ekranda sadece mavi ışık var yanıp sönen bazen o kırmızı oluyor bazende duruyor ama çoğu zaman mavi
ses tuşu+güç düğmesi gibi hileleri denedim ekranın üstünde çok kısa yazılar çıktı ve kapandı( saat yazıyordu galiba)

internette mürekkebi akmış ve ya ekran çatlamış falan yazıyordu eğer öyleyse ekran fiyatına vericeğime biraz para ekler yeni telefon alırım

eğer evde çözülebilecek birşeyse yardım eder misiniz birde ekran değişim fiyatı ne olur acaba
Video atma imkanin varmı 2-renkler şarja taktiğin zaman değişiyormu (sırayla örn mavi>kırmızı>sarı>gibi gibi

Dahası  
Reaksiyon skoru
69
İsim
Abdullah Eren Çakmak
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Video atma imkanin varmı 2-renkler şarja taktiğin zaman değişiyormu (sırayla örn mavi>kırmızı>sarı>gibi gibi
video maalesef atamıyorm ama şuan şarjda değil mavi şarja takıp açmaya çalıştığımda çoğu zaman mavi yanıyor bazen hiç yanıyor bazende kırımız yanıyor
Mesaj otomatik birleştirildi:

mavi renk sabit değil ama lacivert ile açık mavi arasında değişiyor

Akagami no shanks

80+ Bronze
video maalesef atamıyorm ama şuan şarjda değil mavi şarja takıp açmaya çalıştığımda çoğu zaman mavi yanıyor bazen hiç yanıyor bazende kırımız yanıyor

mavi renk sabit değil ama lacivert ile açık mavi arasında değişiyor
Batarya çıkmış olabilir veya herhangi bir soket 1,2 kez yaşadım aslında takmak basit ama kasayı açarken dahada zarar verme olasiliginiz var

YiğitAysul

80+ Silver
Mürekkep aksa daha farklı olurdu

YiğitAysul

80+ Silver

erenuygur

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Eren yygur

Kanka aynısı bugün bana oldu nasıl duzelttin

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,033,991
Üyeler
163,920
Son üye
uzgunbirisi1236
Top Bottom