hocam erken uyumak vb vb cokta onemlı degıl %10 felan ıs genetıkte bıtıyo ayrıca 19 yasında uzama bence pek soz konusu degıl 2/3 cm belkıyaşım 19 fitness yapıyorum bu aralar d3k2 ve omega 3 kullanmaya başladım gece 11 gibi uyumaya çalışıyorum bu dediklerimi yeni yapmaya başladım boyumun uzaması için tavsiyeniz var mı
uzarmıyım..
Kesin sonuç için Endokrinolojiye başvurun hocam. Eğer plaklarınız kapanmadıysa yaptıklarınıza devam edin. Erken yatmak önemli.yaşım 19 fitness yapıyorum bu aralar d3k2 ve omega 3 kullanmaya başladım gece 11 gibi uyumaya çalışıyorum bu dediklerimi yeni yapmaya başladım boyumun uzaması için tavsiyeniz var mı
uzarmıyım..
Hocam Genetik Falan Yalan Boş verin onu o eskidendi yeni nesilde hiç bı anlam ifade etmiyor boy için belki %10 falan etkiliyordur Benim anne ve babamın boyu ortalama 1.70 civarı bende 1.70'im ama benden bı küçüğü 1.85 ondan bir küçügü 1.78 o daha 15 yasında uzar kız kardeşlerim ilk okula gidiyor ama 1.35 üstühocam erken uyumak vb vb cokta onemlı degıl %10 felan ıs genetıkte bıtıyo ayrıca 19 yasında uzama bence pek soz konusu degıl 2/3 cm belkı
dermatolog cildiye değil mi boyla alakası nasıl kuruluyor hocamKesin sonuç için dermatoloğa başvurun hocam. Eğer plaklarınız kapanmadıysa yaptıklarınıza devam edin. Erken yatmak önemli.
dermatolog? endokrinolojıye gıtmesı gerekıyor hocamKesin sonuç için dermatoloğa başvurun hocam. Eğer plaklarınız kapanmadıysa yaptıklarınıza devam edin. Erken yatmak önemli.
dermatolog cildiye değil mi boyla alakası nasıl kuruluyor hocam
Tamam tamam, kafam karışmış yanlış yazmşım. Düzeltiyorum şimdi. Kusura bakmayın.dermatolog? endokrinolojıye gıtmesı gerekıyor hocam
EstağfurullahTamam tamam, kafam karışmış yanlış yazmşım. Düzeltiyorum şimdi. Kusura bakmayın.
Bende öyle 185 felan kafasında değilim 5 6 cm uzasam öpüp başıma koyacamHocam Genetik Falan Yalan Boş verin onu o eskidendi yeni nesilde hiç bı anlam ifade etmiyor boy için belki %10 falan etkiliyordur Benim anne ve babamın boyu ortalama 1.70 civarı bende 1.70'im ama benden bı küçüğü 1.85 ondan bir küçügü 1.78 o daha 15 yasında uzar kız kardeşlerim ilk okula gidiyor ama 1.35 üstü
Hadi bizim aile'yi geç Asya'ya bak Normalde koreliler vs.'de kısa ama yeni nesil 1.75'ten asşağı değil 1.80 falanlar bakın
Hayat işte naparsın mesela ben 1.78 olsam şükür edecem Adam konu açıyor 1.95 olurmuyum Sanki 1.87 neyine yetmiyor a*
Yok hocam sizin için demedim zaten 1.95 olurmuyum diye konu açan ego kasan 15-17'liklerden bahsettimBende öyle 185 felan kafasında değilim 5 6 cm uzasam öpüp başıma koyacam