kral barracuda x ten kurtul bence şuan ben iadesi ile uğraşıyorum kronik menteşe çatlağı ve ses tekerleği sorunu var beyaz renginde ise pedlerin lekelenmesi de cabasıBeyler yaklaşık 1 yıldır barracuda x 2022 kullanıyorum. Sizce Alpha ya geçmeye değer mi? Zaten satıcı amazon olduğu için iadede bi sıkıntı olacağını sanmıyorum. Eğer hoşuma gitmezse iade ederim.
cloud 3 ten iyi demişler hocam diğer bilgi sahibi arkadaşlarfiyat baya iyi duruyor 3.5 civarına cloud 3 kablosuz mu alsam (idnirime girerse ) yoksa buna exstra butce cıkarmaya gerek varmı
Kullanım olarak çok müzik dinlerim fps oyunları nadır girerim kulaklık bile kukllanmam girdiğimde öyle söyliyim monitörün kendi hoparlöründen oynayıp dinlerim müzükleri falan oyun oalrak daha cok hikeyeli oyun oynarım
hocam peki buna kumaş pad bulabilir miyiz ya deri pad çok sevmiyorum daArkadaşlar sorularınız için genel açıklamayı yapıyorum. Alpha Cloud 3'ün üst modelidir. Fakat Alpha'nın sesi Cloud 3'e göre biraz daha kısıktır. Çok aşarı ses kasan oyuncu değilseniz farkı pek anlayamazsınız. Fakat Alpha'nın program desteği ile bu problem çözülmekte durum eşitlenmektedir. Alpha kulaklık 2024'ün en iyi kablosuz kulaklığı seçildi. Nova Pro, BlackShark V2 Pro, Logitech G Pro X dışında rakibi yoktur. Alpha kulaklık daha çok FPS oyuncularının ihtiyaçlarını karşılamak amacıyla üretilse de en iyi mikrofonlardan birine sahip olup uygulama üzerinden kullanım amacınıza göre seçenekler sunulmuş olup iletişim, moba, fps gibi tercihlerinize göre kulaklığı şekillendirebilirsiniz. Fiyat baz alındığında şüphesiz en iyi kulaklıktır.Alıntıyı görüntüle
hocam bu tarz indirimler kısa süreli oluyor maalesef, yılbaşına kadar bekleyin belki tekrardan bu fiyatlara düşebilirhocam alacaktım şimdi baktım 8200tl olmuş :/
gece 11 gibi sipariş verdim bende sabah dağıtıma çıkmış kulaklık, bu amazon harbiden kargo işini çözmüş yaDün 4200 e iyi ki almışım. Barracuda x den geçicem.
şişti şişti kart şişti yapmayın böyle şeyler. 1-2 ay önce bakıyordum stok yoktu olanlarda 5-6k satıyordu
Öyle ne yazık ki, Barracuda X ses olarak çok iyi bir oyuncu kulaklığı. Birçok kalburüstü müzik kulaklığından iyi bir tuningi var.Beyler kulaklık şimdi geldi. Biraz denedim başta sesler çok boğuk geliyordu. Valoda ve müzik dinleyerek test ettim. DTS yi etkinleştirip denedim hoşuma gitmedi. Barracuda x de dolby kullanıyordum. Bunda da denedim. Bence dts den daha başarılı. Kendi eq ayarımı yapmıştım sesler daha net geliyor şimdi. Ama yine de niyeyse barracuda x in sesi daha iyi geliyordu bana. Kullanan varsa bi önerisi var mı? Oyunlarda boğuk geliyor ses sanki basslar fullenmiş gibi. Daha net bir ses gelmesini istiyorum ben.
Hocam o zaman neden çoğu kişi kötülüyor kulaklığıÖyle ne yazık ki, Barracuda X ses olarak çok iyi bir oyuncu kulaklığı. Birçok kalburüstü müzik kulaklığından iyi bir tuningi var.