Neler Yeni

Direksiyon Sınavı Hakkında

Mysteri

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
34
İsim
Hasan
Merhaba, bi arkadaşım bugün ehliyet sınavına girdi, herşeyi güzelce yaptıktan sonra kalkıştı 2. viteste vitesi çok değil biraz hızlı bıraktığı için sarsılmış ama istop etmemiş devam etmiş ve komisyon hoca direkt sağa çek demiş. Bu kalmasına sebebiyet mi sizce ? ve bundan sonra ehliyet hocası zaten dubaya çarptın gibisinden bir şey söylemiş (çarpmadığı halde) komisyon hoca da bende duyar gibi oldum demiş. Bu durumdan şüphelendim bende ne yapabilir sizce ?
Mesaj otomatik birleştirildi:

Dubaya çarpması daha önce oluyor ki çarpmamış ve sarsıntı kelimesini duyduktan sonra bunu söylemiş ehliyet hocası ?

Yvşlagaçtanealıyon

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,263
İsim
.
Merhaba, bi arkadaşım bugün ehliyet sınavına girdi, herşeyi güzelce yaptıktan sonra kalkıştı 2. viteste vitesi çok değil biraz hızlı bıraktığı için sarsılmış ama istop etmemiş devam etmiş ve komisyon hoca direkt sağa çek demiş. Bu kalmasına sebebiyet mi sizce ? ve bundan sonra ehliyet hocası zaten dubaya çarptın gibisinden bir şey söylemiş (çarpmadığı halde) komisyon hoca da bende duyar gibi oldum demiş. Bu durumdan şüphelendim bende ne yapabilir sizce ?

Dubaya çarpması daha önce oluyor ki çarpmamış ve sarsıntı kelimesini duyduktan sonra bunu söylemiş ehliyet hocası ?
Kalma sebebi değil aslında ama hata zaten istop etmemiş istop etmese bile istop etme hakkın var 2 tane.
Arkadaşın araya gitmiş kral.

Mysteri

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
34
İsim
Hasan
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Kalma sebebi değil aslında ama hata zaten istop etmemiş istop etmese bile istop etme hakkın var 2 tane.
Arkadaşın araya gitmiş kral.
Hocam ben şikayette bulunsam elime ne geçer ?

Değer verdiğim birisi ve baya üzülmüş hata yapmamasına rağmen, ki L parkı felan çok güzel yapmış son anda bırakmışlar.

Yvşlagaçtanealıyon

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,263
İsim
.
Sen niye bulunuyorsun ben onu anlamadım çocuğun ağzı yokmu ?
bir şey çıkcacağını zannetmiyorum 2. kez 2K verip girecek en temiz yol bu.
Uğraşmak isterseniz uğraşın ama zaman kaybı olur yani.Ses görüntü kaydı falanda yoktur bir iş çıkacağını düşünmüyorum.

Değer verdiğim birisi ve baya üzülmüş hata yapmamasına rağmen, ki L parkı felan çok güzel yapmış son anda bırakmışlar.
Geçmiş olsun bu arada.

Mysteri

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
34
İsim
Hasan
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Sen niye bulunuyorsun ben onu anlamadım çocuğun ağzı yokmu ?
bir şey çıkcacağını zannetmiyorum 2. kez 2K verip girecek en temiz yol bu.
Uğraşmak isterseniz uğraşın ama zaman kaybı olur yani.Ses görüntü kaydı falanda yoktur bir iş çıkacağını düşünmüyorum.

Geçmiş olsun bu arada.
Haklısın hocam, çok teşekkür ediyorum bilgilerin için.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,050,971
Üyeler
166,861
Son üye
trolvanee
Top Bottom