- Konu Sahibi Konu Sahibi
Teşekkür ederim. Kasa ile birlikte oluşacak maliyet bütçemi aşıyor maalesef.kendim bu ürünün platin 1000w olanını kullanıyorum şuana kadar bir sorun yaşamadım
kullandıgım ürün
Teşekkür ederim. Kasa ile birlikte oluşacak maliyet bütçemi aşıyor maalesef.kendim bu ürünün platin 1000w olanını kullanıyorum şuana kadar bir sorun yaşamadım
kullandıgım ürün
Sizcekendim bu ürünün platin 1000w olanını kullanıyorum şuana kadar bir sorun yaşamadım
kullandıgım ürün
güç kaynaklıda alabilrisnizSizce
https://www.hepsiburada.com/msi-mag...d=yf0jel890uvurhso&url_src=and-product-detail
önerilen bu güç kaynağı ile güç kaynağı olmayan halini mi almalıyım yoksa
güç kaynaklı halini mi? Sizce hangisi daha sağlıklı olur?
Öncelikle yardımcı olan herkese teşekkür ederim.güç kaynaklıda alabilrisniz
4070ti süper almak daha avantajlı 4070ti süper hem 16 gb bellege sahip üstüne bire bir düz 4080 ile aynı oyun performansını veriyorÖncelikle yardımcı olan herkese teşekkür ederim.
Dediğiniz bütün parçaları aldım.
Ekran kartını sonra almak istiyordum fakat şuan alabilme durumum var. 4070 super mi 4070 ti super mi sizce almak mantıklı olur. Aradaki fiyat farkına değer mi? 1080p kullanacağım en az 1 yıl
Önerebileceğiniz bir model var mı?
GALAX GeForce RTX 4070 SUPER 1-Click OC 2X V2 12GB GDDR6X 192 Bit DLSS 3 Ekran Kartı (47SOM7MDABCD) – 2 Yıl Birebir Değişim Garantili
Hem GPU hem de bellek sıcaklığını izleyen fan durdurma mekanizması, gürültü ve performans arasında mükemmel bir denge sağlamak için fanları akıllıcawww.gaming.gen.tr
sizce bu alınır mı?
1080p de işlemciden dolayı performans kaybı yaşar mıyım? Darboğaz dediğiniz olayı.4070ti süper almak daha avantajlı 4070ti süper hem 16 gb bellege sahip üstüne bire bir düz 4080 ile aynı oyun performansını veriyor
evet az da olsa yaşarsınız ama nvdia bu olayı gecikme önleme teknolojisi ile büyük oranda çözüyor 1 yıl dare edersiniz sonuçta ülke ülke degil ne alırsan kar1080p de işlemciden dolayı performans kaybı yaşar mıyım? Darboğaz dediğiniz olayı.
Hangi markanınkini almamı önerirsiniz
o kasa bende var memnunum.bir tek alamadığım kasa ve güç kaynağı kaldı.
fiyatı uygun şu kasa ve güç kaynağı sizce iyi midir?
Teşekkür ederim galax modeli var en uygun o görünüyor sizce gaming gen den almak güvenli mi ve model iyi midir?evet az da olsa yaşarsınız ama nvdia bu olayı gecikme önleme teknolojisi ile büyük oranda çözüyor 1 yıl dare edersiniz sonuçta ülke ülke degil ne alırsan kar
nvdia reflex teknolojisi açarak her oyunu darbogaz olmadna oynayabilrisiniz
7600 oneririm 4070s satin alacaksanizryzen 5 7500f veya ryzen 5 7600 işlemci düşünüyorum.
Parçaları tek tek sipariş edeceğim. Anakart, m2, ram, kasa ve psu önerebilir misiniz, lütfen.
Ekran kartı seçeneğini kaldırabileceğim hazır bir sistem sunan site bulamadım.
İlerleyen zamanda 4070s satın almak istiyorum. (Şuan elimde 1060 ekran kartı var)
Yardımlarınız için teşekkür ederim.
gaming gen givenir begendiginiz 4070ti süper modelini linkini atın eger daha uyguna iyi model varsa onu atayım buldugunuz fiyata göreTeşekkür ederim galax modeli var en uygun o görünüyor sizce gaming gen den almak güvenli mi ve model iyi midir?
7500f ile 7600 arasında fps farkı yok 3-4 fps için fazla para vermeye deymez7600 oneririm 4070s satin alacaksaniz
gaming gen givenir begendiginiz 4070ti süper modelini linkini atın eger daha uyguna iyi model varsa onu atayım buldugunuz fiyata göre
Mesaj otomatik birleştirildi:
7500f ile 7600 arasında fps farkı yok 3-4 fps için fazla para vermeye deymez
fps farki icin demiyorum 7600 de dahili ekran karti var eger ekran kartinda sorun olursa ekrana goruntu vermek icin hic yoktan iyi 1000 tl gibi bi fark hem dahili ekran karti icin hemde azicik daha iyi performans icin bence verilirgaming gen givenir begendiginiz 4070ti süper modelini linkini atın eger daha uyguna iyi model varsa onu atayım buldugunuz fiyata göre
Mesaj otomatik birleştirildi:
7500f ile 7600 arasında fps farkı yok 3-4 fps için fazla para vermeye deymez