samaras00
80+ Silver
Dahası
Gayet normal değerler
65 oluyor en dusuk valorantta ekran ve ıslemcıTek fan var ısınmıyormu o laptop?
hz otomatık degısıyıor sarj sonrası hep bunun onune gecemıozmuGayet normal değerler
Gerçi Watt kısıtlaması olduğundan normal geldi bana. İade şansınız varsa edin bence.65 oluyor en dusuk valorantta ekran ve ıslemcı
şu hz sorunu duzelmez mı otomatık degısıyor sarjddan cıkarınca takınca falanGerçi Watt kısıtlaması olduğundan normal geldi bana. İade şansınız varsa edin bence.
MSI kendi uygulamasından çözülür diye düşünüyorum.şu hz sorunu duzelmez mı otomatık degısıyor sarjddan cıkarınca takınca falan
altını çizerek yazdım ama Şarja bağlıyken evet fark var. Şarjda değilken zaten kısıtlı kullanıyorhocam bence yanılıyorsun 45w ile 140w farkı çoktur (örnek olarak 140w dedim)
pch bunun için video yapmıştı link bırakıyorum
Mesaj otomatik birleştirildi:
anladım hocam. msi bazı modelleri bence şişirilmiş fiyatlı. tek fandan kastınız kasa içi soğutucusu ise gerçekten yetersiz kalır gibi soğutmada
msi center var ama bulamadımMSI kendi uygulamasından çözülür diye düşünüyorum.
Bilmiyorum hiç MSI kullanmadım.msi center var ama bulamadım
yeni üretim laptoplarda kendi kontrol centerlarında bataryayı %80 sabitleme olur ordann yapabilirsiniz.şu hz sorunu duzelmez mı otomatık degısıyor sarjddan cıkarınca takınca falan
nedır bu program benım laptopun varmıdır bulamadım henuz msi thin 15 12450h rtx 3050 benimyeni üretim laptoplarda kendi kontrol centerlarında bataryayı %80 sabitleme olur ordann yapabilirsiniz.
Alıntıyı görüntüle
yok hocam düzelmez. şansın varsa iade etşu hz sorunu duzelmez mı otomatık degısıyor sarjddan cıkarınca takınca falan
laptopların hepsinde var zaten o hocamaltını çizerek yazdım ama Şarja bağlıyken evet fark var. Şarjda değilken zaten kısıtlı kullanıyor
varmıs hallettım hocam ama şu fps hiç iyi olmadıyok hocam düzelmez. şansın varsa iade et
laptopların hepsinde var zaten o hocam
hallettımhz düşmesi hata değil batarya korumak için hızlı bitmesini azalmak için olan bir durum. laptoplarda tam performansı almak için şerjda kullanılacak şekilde üretiliyorlar.