İngizlice ve money ayrıca bir arkadaşım var tipi kötü ve işsiz kendisi Filipinlerde ama Kamboçya filan git gel yapıyor kadınlar teklif ediyor evlenmek ya da ilişki tarzı şeyler ve herkes güler yüzlü burada şans bulamadın asya da kesin bulursunMart ayında 32 yaşına gireceğim fakat bugüne kadar hiç sevgilim olmadı hep reddediliyorum sevilmem için ne yapmam lazım.
Orayı kullanan kadınların çoğu tek gecelik takılacak kişiler bu adam herhalde uzun süreli ilişki ve evlilik istiyorHocam, hiç sevgili bulma uygulamaları denediniz mi? En azından son çare olarak düşünün. Arkadaşlarınız varsa daha fazla takılabilirsiniz.
Bilmiyorum aslında... Umarım sizi sevecek birini bulabilirsiniz.
Abi kadınlar tipe o kadar bakmıyor diyorlar aslında. Ki bence 30'larındaki bir kadının tipe bakmaması mantıklı.Mart ayında 32 yaşına gireceğim fakat bugüne kadar hiç sevgilim olmadı hep reddediliyorum sevilmem için ne yapmam lazım.
Hocam, evet doğru söylüyorsunuz ama ne diyebilirim. Ki ciddi olarak buluşan birini duymuştum. Her hangi bir tek gecelik ilişki yaşamamış. Belki bir umut...Orayı kullanan kadınların çoğu tek gecelik takılacak kişiler bu adam herhalde uzun süreli ilişki ve evlilik istiyor
Aynen öyle, ayrıca türk kadınları saçlarının yanını kazıtan elde sigara ağızda küfür kulağında küpe kara esmer tiplerle sevgili oluyor, ben beyaz tenli türk fenotipine sahibimİngizlice ve money ayrıca bir arkadaşım var tipi kötü ve işsiz kendisi Filipinlerde ama Kamboçya filan git gel yapıyor kadınlar teklif ediyor evlenmek ya da ilişki tarzı şeyler ve herkes güler yüzlü burada şans bulamadın asya da kesin bulursun
Mesaj otomatik birleştirildi:
Orayı kullanan kadınların çoğu tek gecelik takılacak kişiler bu adam herhalde uzun süreli ilişki ve evlilik istiyor
Boyum kısa ve cılızım birde üstelik ailenin genetiği kompile çöpAbi kadınlar tipe o kadar bakmıyor diyorlar aslında. Ki bence 30'larındaki bir kadının tipe bakmaması mantıklı.
Bence önce kafa yapını düzeltmen lazım.Aynen öyle, ayrıca türk kadınları saçlarının yanını kazıtan elde sigara ağızda küfür kulağında küpe kara esmer tiplerle sevgili oluyor, ben beyaz tenli türk fenotipine sahibim
Mesaj otomatik birleştirildi:
Boyum kısa ve cılızım birde üstelik ailenin genetiği kompile çöp
Hocam söylediklerim tamamıyla doğru, dışarı çıkın bakın çoğu kız keko ve kürtlerle takılıyorBence önce kafa yapını düzeltmen lazım.
Konuyu trollemezseniz sevinirimSiz bir erkeksiniz öncelikle bunu hatırlayın. Lanet olsun bütün bir nesil benzin pompalıyor sabah 9 aksam 5 işlerde ömrünü heba ediyor. Bu düzen erekliğin ne olduğunu unutturuyor. sagliginiz el veriyorsa Size spora başlamanızı öneririm
Adam tavsiye vermis dinlememissiniz bile sizi k*rt yada esmer yapamayiz keko olmakta sizin elinizde verebilecek bir tavsiyede yok olay sizde bitiyorHocam söylediklerim tamamıyla doğru, dışarı çıkın bakın çoğu kız keko ve kürtlerle takılıyor
peki ya tam tersi olsaydı? o dediğin tiplemeler gelip bu şekilde konu açsaydı? hiç düşündün mü bunuHocam söylediklerim tamamıyla doğru, dışarı çıkın bakın çoğu kız keko ve kürtlerle takılıyor
Ben kimseyi küçümsemedim kürt yazdım türk laz yazabiliyorsak kürtte yazabiliriz konuyu oraya çekmeyin.peki ya tam tersi olsaydı? o dediğin tiplemeler gelip bu şekilde konu açsaydı? hiç düşündün mü bunu
direkt aşağılayıcı şekilde belirtmen pek doğru değil bunu onları savunduğumdan demiyorum ama bakış açını düzeltip kendini kıyaslamayı bırakmalısın