Neler Yeni

Kısa boylu ve çirkin olduğum için sevilmiyorum

sontoxic

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
180
İsim
Semih
Instagram
son.toxic

Marianoly

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Hocam sizin yaş grubundaki kadınların dediğiniz tiplemelerle takılacağını düşünmüyorum. Aklı başında olan birisi bu tür insanlar ile takılmaz zaten bu yaş aralığında. Yani ben 18 yaşındayım şimdi size tavsiyede bulunmam ne kadar doğru bilemem, ama spor yapmakla başlayabilirsiniz mesela. Sahip olduğunuz dış görünüşten hoşlanmadığınızı düşünüyorum yazdığınız yazılardan, bu da özgüven kaybına yol açıyor.

Ali432

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
37
İsim
Enes Atak
Hocam sizin yaş grubundaki kadınların dediğiniz tiplemelerle takılacağını düşünmüyorum. Aklı başında olan birisi bu tür insanlar ile takılmaz zaten bu yaş aralığında. Yani ben 18 yaşındayım şimdi size tavsiyede bulunmam ne kadar doğru bilemem, ama spor yapmakla başlayabilirsiniz mesela. Sahip olduğunuz dış görünüşten hoşlanmadığınızı düşünüyorum yazdığınız yazılardan, bu da özgüven kaybına yol açıyor.
evet dış görünüşümü sevmiyorum düzeltilebilirmi evet ama değiştirebileceğim çok kısıtlı şeyler var geri kalanlar genetik faktörler(yüz hatları,boy,vücut) maalesef.

Kara*

80+ Silver
kaybedenler olarak devam edeceğiz dayı tipi boyu onu bunu geçtim şimdiki 30 lu yaşlar asıl liseli nazlı triplerinden çıkamıyorlar veya cinsiyetçiliği o kadar benimsiyorlar ki konuşmaya soğuyorsun düşmemiş insan böyle basit şeylere sığınır tabi bu başka bir konu bizler de senden farksızız düzgün ilişki kurayım evleneyim falan çok zor bu dönemde

129366

80+
yaş 22 kimse beni de istemedi. her şeyi yaptım ama olmadı. paran varsa onun için beraber olurlar onun dışında imkansız. çaresizlik çok kötü bir şey.

efetg

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
582
İsim
Tuğra
Mart ayında 32 yaşına gireceğim fakat bugüne kadar hiç sevgilim olmadı hep reddediliyorum sevilmem için ne yapmam lazım.
Reisiim boyun kaç 165 aşağısı değilse kisa sayilmazsin öncelikle 2. Si kendine bı amaç edin o amaça kafa yormaktan kafanın içindeki seslerden kurtulursun otomatik olarak ozguvende artış olur önerilerim bukadar aklıma gelirse yazarım

Sevilme konusuna gelicek olursak ona pek yorumum yok çünkü kimseyle ilişkim olmadi.

(mesela benim burnum çok büyük öncelerde durmadan aynaya bakar onu gördükce moralim bozulurdu hatta insanlar yargılar düşüncesi aklımdan cikmiyordu sonradan aynaya bakmayı kestim ve bu düşünceler gitti özgüvenim ciddi manada arttı yani demek istediğim sürekli olumsuz yönlerine odaklanirsan işin zor)

Mertpk

80+ Platinum
En İyi Cevap
5
Dahası  
Reaksiyon skoru
27,616
İsim
Mert Metshi
boyun kac abi

KaptanMC

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
865
İsim
Mehmetcan İvrendi
doğarken ölmüşsün sen
Reis Füze atsaydın adamın özgüveni'ni varsa bile artık yok 😂
Mesaj otomatik birleştirildi:

Çok takmayın hocam Zaten sizin jenerasyonu düşününce boyunuz neslinize göre normal veya en fazla 3cm vs. Kısa yani Çok takmayın Kafaya

Ayrıca Napcan kadınları Abi Boş ver Takıl normal bir hayat geçir gitsin Mesela benimde boyum 1.70 Bende 1.78 falan olmak isterdim ama Hayat sartları işte Ama mesela ben hiç kadınlar için istemedim kendimi beğenmek için o boyu istedim ayrıca benim jenerasyonun 1.80 minimum yani Ben daha dezavantajı'yım yani Abi 1.40-1.50 olanda var Boş ver takma

Eğer param Varsa bence japonya'yı deniyebilirsin Orda normal boy 1.75 hatta Eski nesil yani senin jenerasyon daha kısa o ülkenin dilini öğrenirsen ve İyi paran Varsa Japon Veya endonezyalı bulursun

Son düzenleme:

Ali432

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
37
İsim
Enes Atak
Reis Füze atsaydın adamın özgüveni'ni varsa bile artık yok 😂
Mesaj otomatik birleştirildi:

Çok takmayın hocam Zaten sizin jenerasyonu düşününce boyunuz neslinize göre normal veya en fazla 3cm vs. Kısa yani Çok takmayın Kafaya

Ayrıca Napcan kadınları Abi Boş ver Takıl normal bir hayat geçir gitsin Mesela benimde boyum 1.70 Bende 1.78 falan olmak isterdim ama Hayat sartları işte Ama mesela ben hiç kadınlar için istemedim kendimi beğenmek için o boyu istedim ayrıca benim jenerasyonun 1.80 minimum yani Ben daha dezavantajı'yım yani Abi 1.40-1.50 olanda var Boş ver takma

Eğer param Varsa bence japonya'yı deniyebilirsin Orda normal boy 1.75 hatta Eski nesil yani senin jenerasyon daha kısa o ülkenin dilini öğrenirsen ve İyi paran Varsa Japon Veya endonezyalı bulursun
olay sadece kadınlar değilki, görünüşüm yüzümden iş hayatında bile zorbalık yaşıyorum

Top Bottom