Neler Yeni

Kısa boylu ve çirkin olduğum için sevilmiyorum

sontoxic

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
173
İsim
Semih
Instagram
son.toxic

Marianoly

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Hocam sizin yaş grubundaki kadınların dediğiniz tiplemelerle takılacağını düşünmüyorum. Aklı başında olan birisi bu tür insanlar ile takılmaz zaten bu yaş aralığında. Yani ben 18 yaşındayım şimdi size tavsiyede bulunmam ne kadar doğru bilemem, ama spor yapmakla başlayabilirsiniz mesela. Sahip olduğunuz dış görünüşten hoşlanmadığınızı düşünüyorum yazdığınız yazılardan, bu da özgüven kaybına yol açıyor.

Ali432

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
31
İsim
Enes Atak
Hocam sizin yaş grubundaki kadınların dediğiniz tiplemelerle takılacağını düşünmüyorum. Aklı başında olan birisi bu tür insanlar ile takılmaz zaten bu yaş aralığında. Yani ben 18 yaşındayım şimdi size tavsiyede bulunmam ne kadar doğru bilemem, ama spor yapmakla başlayabilirsiniz mesela. Sahip olduğunuz dış görünüşten hoşlanmadığınızı düşünüyorum yazdığınız yazılardan, bu da özgüven kaybına yol açıyor.
evet dış görünüşümü sevmiyorum düzeltilebilirmi evet ama değiştirebileceğim çok kısıtlı şeyler var geri kalanlar genetik faktörler(yüz hatları,boy,vücut) maalesef.

Kara*

80+ Silver
kaybedenler olarak devam edeceğiz dayı tipi boyu onu bunu geçtim şimdiki 30 lu yaşlar asıl liseli nazlı triplerinden çıkamıyorlar veya cinsiyetçiliği o kadar benimsiyorlar ki konuşmaya soğuyorsun düşmemiş insan böyle basit şeylere sığınır tabi bu başka bir konu bizler de senden farksızız düzgün ilişki kurayım evleneyim falan çok zor bu dönemde

Top Bottom