Neler Yeni

Babam sahibinden bisey alinmaz ozellikle bilgisayar parçası diyor

404ur4s

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
Dogan
Ben 2 el bi pc toplamaya çalışıyorum tabii ki babamında para koyması gerek ben topladım güzel bir pc ama ekran karti ve İşlemci 2. El
Babam 2 el alınmaz diyor sifirinada bütçemiz yetmiyor ne yapmalıyım yardımcı olun lütfen

ege1881

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
281
İsim
Ege Y.
Ben 2 el bi pc toplamaya çalışıyorum tabii ki babamında para koyması gerek ben topladım güzel bir pc ama ekran karti ve İşlemci 2. El
Babam 2 el alınmaz diyor sifirinada bütçemiz yetmiyor ne yapmalıyım yardımcı olun lütfen
nasıl alınmaz alırsın bilgisayarcıya bakım yaptırırsın. Tabii alırken kutusu faturası varmı diye bakman lazım

M-Q^GÖKTÜRK

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
11,033
İsim
göksel yurtcan
babanızı ikna etmekten başka çareniz yok bizimde yapacak birşeyimiz yok

404ur4s

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
Dogan
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

Hanaz

80+ Gold
K

Ver parayı al malı yapacağını düşünüyordur
Bende elektronik birşeyi 2. El alınmaması tarafındayım bozulsa al kardeşim malı ver paramı diyemem obür türlü

oEnesQlf

80+ Silver
Anlatamıyorum tabii ki diyorki bozuk gelir
[
Param güvende ile alırsanız 1 ya da 2 gün test etme sürenizi var, ben sahibinden 2.el ekran kartı aldım 2 yıldır kullanıyorum.
Almadan önce saticidan test sonuçları isteyebilirsiniz

404ur4s

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
Dogan
Param güvende ile alırsanız 1 ya da 2 gün test etme sürenizi var, ben sahibinden 2.el ekran kartı aldım 2 yıldır kullanıyorum.
Almadan önce saticidan test sonuçları isteyebilirsiniz
Evet param güvende ile alicam tabii ki

agg1401

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
78
İsim
Ayhan
İlgilendiği Kategoriler
Edebiyat
Discord
ayhangazi38
Baban haklı konuda, her türlü kullanım koşulları var. Sağlam araştırma yapmadan ve babanı ikna etmeden olmaz. Ben olsam sıfır tercih ederim. 2. el ve teknoloji biraz şans işidir birazda.

404ur4s

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
Dogan
Baban haklı konuda, her türlü kullanım koşulları var. Sağlam araştırma yapmadan ve babanı ikna etmeden olmaz. Ben olsam sıfır tercih ederim. 2. el ve teknoloji biraz şans işidir birazda.
Malesef sıfırı bütçemiz asiyor

N1GHT

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
185
İsim
Eren
Biraz da şans işi ben 2. el 1060 aldım cayır cayır çalışıyor hiçbir problemi yok şuan.

Top Bottom