Babam sahibinden bisey alinmaz ozellikle bilgisayar parçası diyor

404ur4s

80+
Reaksiyon skoru
4
Ben 2 el bi pc toplamaya çalışıyorum tabii ki babamında para koyması gerek ben topladım güzel bir pc ama ekran karti ve İşlemci 2. El
Babam 2 el alınmaz diyor sifirinada bütçemiz yetmiyor ne yapmalıyım yardımcı olun lütfen

Ben 2 el bi pc toplamaya çalışıyorum tabii ki babamında para koyması gerek ben topladım güzel bir pc ama ekran karti ve İşlemci 2. El
Babam 2 el alınmaz diyor sifirinada bütçemiz yetmiyor ne yapmalıyım yardımcı olun lütfen
nasıl alınmaz alırsın bilgisayarcıya bakım yaptırırsın. Tabii alırken kutusu faturası varmı diye bakman lazım

babanızı ikna etmekten başka çareniz yok bizimde yapacak birşeyimiz yok

K

Ver parayı al malı yapacağını düşünüyordur
Bende elektronik birşeyi 2. El alınmaması tarafındayım bozulsa al kardeşim malı ver paramı diyemem obür türlü

Anlatamıyorum tabii ki diyorki bozuk gelir
[
Param güvende ile alırsanız 1 ya da 2 gün test etme sürenizi var, ben sahibinden 2.el ekran kartı aldım 2 yıldır kullanıyorum.
Almadan önce saticidan test sonuçları isteyebilirsiniz

Baban haklı konuda, her türlü kullanım koşulları var. Sağlam araştırma yapmadan ve babanı ikna etmeden olmaz. Ben olsam sıfır tercih ederim. 2. el ve teknoloji biraz şans işidir birazda.

Baban haklı konuda, her türlü kullanım koşulları var. Sağlam araştırma yapmadan ve babanı ikna etmeden olmaz. Ben olsam sıfır tercih ederim. 2. el ve teknoloji biraz şans işidir birazda.
Malesef sıfırı bütçemiz asiyor

Biraz da şans işi ben 2. el 1060 aldım cayır cayır çalışıyor hiçbir problemi yok şuan.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,161,643
Üyeler
184,478
Son üye
furkissn
Geri