nasıl alınmaz alırsın bilgisayarcıya bakım yaptırırsın. Tabii alırken kutusu faturası varmı diye bakman lazımBen 2 el bi pc toplamaya çalışıyorum tabii ki babamında para koyması gerek ben topladım güzel bir pc ama ekran karti ve İşlemci 2. El
Babam 2 el alınmaz diyor sifirinada bütçemiz yetmiyor ne yapmalıyım yardımcı olun lütfen
babanızı ikna etmekten başka çareniz yok bizimde yapacak birşeyimiz yokBen 2 el bi pc toplamaya çalışıyorum tabii ki babamında para koyması gerek ben topladım güzel bir pc ama ekran karti ve İşlemci 2. El
Babam 2 el alınmaz diyor sifirinada bütçemiz yetmiyor ne yapmalıyım yardımcı olun lütfen
Anlatamıyorum tabii ki diyorki bozuk gelirnasıl alınmaz alırsın bilgisayarcıya bakım yaptırırsın. Tabii alırken kutusu faturası varmı diye bakman lazım
Hahaha saolun inşallah edicembabanızı ikna etmekten başka çareniz yok bizimde yapacak birşeyimiz yok
Ben 2 el bi pc toplamaya çalışıyorum tabii ki babamında para koyması gerek ben topladım güzel bir pc ama ekran karti ve İşlemci 2. El
Param güvende ile alırsanız 1 ya da 2 gün test etme sürenizi var, ben sahibinden 2.el ekran kartı aldım 2 yıldır kullanıyorum.Anlatamıyorum tabii ki diyorki bozuk gelir
[
Evet param güvende ile alicam tabii kiParam güvende ile alırsanız 1 ya da 2 gün test etme sürenizi var, ben sahibinden 2.el ekran kartı aldım 2 yıldır kullanıyorum.
Almadan önce saticidan test sonuçları isteyebilirsiniz
Malesef sıfırı bütçemiz asiyorBaban haklı konuda, her türlü kullanım koşulları var. Sağlam araştırma yapmadan ve babanı ikna etmeden olmaz. Ben olsam sıfır tercih ederim. 2. el ve teknoloji biraz şans işidir birazda.
Ona tekabül eden donanım tercih edin. İlla aynısı mı lazım?Malesef sıfırı bütçemiz asiyor
Butcem zaten çok yüksek değil efendim o yüzdenOna tekabül eden donanım tercih edin. İlla aynısı mı lazım?
Tamamdir tavsiyeleriniz için sagolunBiraz da şans işi ben 2. el 1060 aldım cayır cayır çalışıyor hiçbir problemi yok şuan.