Neler Yeni

Boyum daha ne kadar uzar

kdurant

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
KD
yağ oranın azsa normal ama fark yaratmak için kas kütlesi koyman lazım çünkü yaş kitlene göre baya baya uzunsun
yağ oranım az kas kütlem zayıf bacaklarım uzun zayıf olunca kötü bi görüntü gözüküyor spora başlayacağım ama vücudumun toparlanması uzun sürer galiba

DonanımFikir

2025 Artık Sen Hoşgel
Moderatör
En İyi Cevap
10
Dahası  
Reaksiyon skoru
36,805
İsim
Selimhan
İlgilendiği Kategoriler
SıcakFırsatlar Bilgisayar Toplama Konu Dışı
Steam
#Samsunlu
tovbe de usta allah korusun baya canımı sıkıyo ama bazen
Şaka tabii ki.
Dediğim gibi yine de bir hastanede hormon durumuna baktır . Baktırdıysan ve olması gereken düzeyde ise sorun olmaz .
Ailen aşırı uzunsa zaten senin de uzun olman şaşırtıcı olmaz.

LinusTR

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Fatih
yağ oranım az kas kütlem zayıf bacaklarım uzun zayıf olunca kötü bi görüntü gözüküyor spora başlayacağım ama vücudumun toparlanması uzun sürer galiba
gym başlayabilirsin ve bisiklet sürmenide tavsiye ederim

kdurant

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
KD
Şaka tabii ki.
Dediğim gibi yine de bir hastanede hormon durumuna baktır . Baktırdıysan ve olması gereken düzeyde ise sorun olmaz .
Ailen aşırı uzunsa zaten senin de uzun olman şaşırtıcı olmaz.
ailem uzun hormanlarda sıkıntı yok normal ama doktorun bilek filminden yola çıkarak söylediği boyun daha fazla uzamaz taş çatlasın 193 cümlesinden sonra malum durum böyle oldu
Mesaj otomatik birleştirildi:

gym başlayabilirsin ve bisiklet sürmenide tavsiye ederim
gym en kısa zamanda baslamayı dusunuyorum

LinusTR

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Fatih
ailem uzun hormanlarda sıkıntı yok normal ama doktorun bilek filminden yola çıkarak söylediği boyun daha fazla uzamaz taş çatlasın 193 cümlesinden sonra malum durum böyle oldu
Mesaj otomatik birleştirildi:

gym en kısa zamanda baslamayı dusunuyorum
ben 177 90 kiloyum ama etrafımdaki insanlar 80 kilo gibi duruyorsun diyor 5 yaşından beri bisiklet sürüyorum yaz kış demeden her hafta mutlaka ormana turlara çıkarım bacaklarımı zorlarım ve birazda genetik sağlam kas konusunda benle aynı boyda normal kilolu arkadaşlarımdan daha hızlıyım bende basketbol oynuyorum

kdurant

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
KD
ben 177 90 kiloyum ama etrafımdaki insanlar 80 kilo gibi duruyorsun diyor 5 yaşından beri bisiklet sürüyorum yaz kış demeden her hafta mutlaka ormana turlara çıkarım bacaklarımı zorlarım ve birazda genetik sağlam kas konusunda benle aynı boyda normal kilolu arkadaşlarımdan daha hızlıyım bende basketbol oynuyorum
basket oynarken yapılı insanlara karşı oynamak zor oluyor vucut koyamıyorsun ortaya

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,036,658
Üyeler
164,357
Son üye
Enesd14
Top Bottom