Neler Yeni

Yardım Monitör konusunda hala kararsızım

Bluerain

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
87
İsim
Süleyman Bekar
İki monitör arasında kaldım monitöre çok fazla da bütçe ayırmak istemiyorum kk taksitle alıcam 3 taksit oluyo sanırım en baba lenovo da şu şikayet çok fazla imiş sürekli ölü piksel ya da ghosting le geliyormuş ve düzgünü gelene kadar iade etmen gerekiyormuş iade sorunuyla uğraşmak istemiyorum aralarında da 900 lira fiyat farkı var viewsonic özellikleri de hoşuma gitmedi değil hangisini almalıyım sizce

Vachiron

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
28
İsim
Ali arda
İki monitör arasında kaldım monitöre çok fazla da bütçe ayırmak istemiyorum kk taksitle alıcam 3 taksit oluyo sanırım en baba lenovo da şu şikayet çok fazla imiş sürekli ölü piksel ya da ghosting le geliyormuş ve düzgünü gelene kadar iade etmen gerekiyormuş iade sorunuyla uğraşmak istemiyorum aralarında da 900 lira fiyat farkı var viewsonic özellikleri de hoşuma gitmedi değil hangisini almalıyım sizce
https://www.vatanbilgisayar.com/asu...ll-hd-ips-freesync-g-sync-gaming-monitor.html al geç aradigin hersey var amoded 180 hz 1ms pivot ve asus kalitesi ayrica yakinlarda vatan varsa test edipde alabilirsin ekranini olu piksel konusunda baska bir sorun varsa yazabilirsin

Bluerain

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
87
İsim
Süleyman Bekar
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Son düzenleme:
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri