Asus TUF Gaming VG249Q3A - Philips Evnia 24M2N3200S/00 Karşılaştırması - Epey
Epey - Asus TUF Gaming VG249Q3A - Philips Evnia 24M2N3200S/00 özellik ve fiyat karşılaştırması
arada kaldım hangisi daha iyidir alınır?
hangisi ama?uff ikiside aynı gibi bana göre
phillipsi tercih ederdimAsus TUF Gaming VG249Q3A - Philips Evnia 24M2N3200S/00 Karşılaştırması - Epey
Epey - Asus TUF Gaming VG249Q3A - Philips Evnia 24M2N3200S/00 özellik ve fiyat karşılaştırmasıwww.epey.com
arada kaldım hangisi daha iyidir alınır?
bu asus da amd sync var philips de adaptive ikiside destekliyor dimi bide neden philips merak ettim sadecephillipsi tercih ederdim
fark etmezbu asus da amd sync var philips de adaptive ikiside destekliyor dimi farketmez
Philips Evnia 24M2N3200S/00 almanı tavsıye ederımbu asus da amd sync var philips de adaptive ikiside destekliyor dimi bide neden philips merak ettim sadece
teşekkürler tavsiyeniz için peki sebebi nedir asustan hangi özellikleri daha iyiPhilips Evnia 24M2N3200S/00 almanı tavsıye ederım
philips ve asus daha iyi ama bundanMSI G2412F de bir seçenek
Ben asusun abartıldıgı kadar kaliteli bir marka oldugunu düşünmüyorum modem olsun monitör garantı olsun vs hıc bırı guven vermıyor denendı onaylandı..teşekkürler tavsiyeniz için peki sebebi nedir asustan hangi özellikleri daha iyi
asus genellikle popüler marka olduğundan hep önde ama monitör konusunda bu dediğim monitörlerden philips alıcam gibi aynı fiyat ve daha iyi renk kalitesi varBen asusun abartıldıgı kadar kaliteli bir marka oldugunu düşünmüyorum modem olsun monitör garantı olsun vs hıc bırı guven vermıyor denendı onaylandı..