Neler Yeni

Yüksek Bütçeli Sistem Önerisi (55-65k / Ekran kartı Dahil Değil)

Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Mete
Bütçe
65000
1735377546882.png
Arkadaşlar 2025 yılı ortalarına doğru sistem toplamayı düşünüyorum. Genel olarak bilgisayar oyun oynama - oyun programlama - canlı yayın ve video editleme için kullanılacak. Anakarttaki ekran kartı slotunu pcie 5.0 seçtim çünkü sonradan 5000 serisi bir ekran kartı takacağım. Seçtiğim ssd'de okuma yazma hızı 10k' nın üzerinde olduğu için pcie gen 5x4'lü bir anakartı ona göre seçtim. Kasa olarak da sade bir kasa olsun istedim. Genel olarak parçaları değerlendirip alternatif önerilerde bulunabilirsiniz ve genel olarak sistemimi yorumlamanızı istiyorum.

goku010203

80+ Bronze
Alıntıyı görüntüleArkadaşlar 2025 yılı ortalarına doğru sistem toplamayı düşünüyorum. Genel olarak bilgisayar oyun oynama - oyun programlama - canlı yayın ve video editleme için kullanılacak. Anakarttaki ekran kartı slotunu pcie 5.0 seçtim çünkü sonradan 5000 serisi bir ekran kartı takacağım. Seçtiğim ssd'de okuma yazma hızı 10k' nın üzerinde olduğu için pcie gen 5x4'lü bir anakartı ona göre seçtim. Kasa olarak da sade bir kasa olsun istedim. Genel olarak parçaları değerlendirip alternatif önerilerde bulunabilirsiniz ve genel olarak sistemimi yorumlamanızı istiyorum.
55-65k bütçe yüksek bütçeli sistem mi oluyor 😂🤣🤣

Top Bottom