acer nitro modellerinden mumkun oldukca uzak durun ne kadar ucuz olursa olsunMerhaba arkadaşlar Acer nitro 16 modeli alınır mı malzeme ve donanım kalitesi nasıldır
Öneriniz var mıacer nitro modellerinden mumkun oldukca uzak durun ne kadar ucuz olursa olsun
Nasıl bir ürün kaliteli değil diyorlar herhangi bir sorun yaşadınız mı genel olarakAcer nitro 16 rtx 4050 7535hs aktif kullanıcısıyım
Siz nitro 16 kullandınız mı yorum yapıyorsunuz?acer nitro modellerinden mumkun oldukca uzak durun ne kadar ucuz olursa olsun
genel olarak acer modellerden sorun cok kotu malzeme kalitesi oluyor cok fazla sorun cikartiyor sadece ben demiyorum tanidigim bir cok kisi acerden uzak durulmasi gerektigini soyluyor ama predator serisi guzel ona lafim yokSiz nitro 16 kullandınız mı yorum yapıyorsunuz?
19 temmuzda iş için aldım herhangi bir sıkıntı yaşamadım. Dengeli modda fanların sesi yok kadar az hatta ilk aldığımda altına baktım bozuk mu diye oyun olarak pubg ve cs2 ultra ayarlarda 100fps üstü aldım cpu 80 gpu 75 dereceyi geçmedi ama oyun oynamıyorum fazla. Kasa kalitesi çok iyi. Sarjı 4-5 saat götürüyor. Eksi yanları ise bataryası ve laptop ağırlığı fazla taşıyınca biraz zahmetli oluyor bana göre ve kasanın üstünde el izi bırakıyor şimdilik bunlar geldi aklımaÖneriniz var mı
Mesaj otomatik birleştirildi:
Nasıl bir ürün kaliteli değil diyorlar herhangi bir sorun yaşadınız mı genel olarak
Gerekli ayarlar yapıldıktan sonra gündelik kullanımda batarya 8 9 saat gidiyor19 temmuzda iş için aldım herhangi bir sıkıntı yaşamadım. Dengeli modda fanların sesi yok kadar az hatta ilk aldığımda altına baktım bozuk mu diye oyun olarak pubg ve cs2 ultra ayarlarda 100fps üstü aldım cpu 80 gpu 75 dereceyi geçmedi ama oyun oynamıyorum fazla. Kasa kalitesi çok iyi. Sarjı 4-5 saat götürüyor. Eksi yanları ise bataryası ve laptop ağırlığı fazla taşıyınca biraz zahmetli oluyor bana göre ve kasanın üstünde el izi bırakıyor şimdilik bunlar geldi aklıma
Önerebileceğiniz bir model var mıGerekli ayarlar yapıldıktan sonra gündelik kullanımda batarya 8 9 saat gidiyor
Hangi modelNitro 16 sorunsuz bir model ısınma diye bir şey yok fiyatlari ne alemde bilmiyorum hala fp ise alınır ben 1 yıldır kullanıyorum çok memnunum