Acer kendim bizzat kullanmadım ama daha 3 gün önce bir arkadaşıma servise yolladığı nitro 16sına kesinlikle hiçbir sıvı temas etmemesine rağmen sıvı teması var diyip 50k fatura çıkardılar ve bu sadece arkadaşımın başına gelmemiş bunun gibi bir çok insanada aynısını yaşatmışlar onun haricinde sıvı metali yanlış uygulanan 100 dereceyi gören nitro 16 için “bu cihaz çok güçlü olduğu için bu dereceler normaldir” diyip göndermişler ayrıca victustaki limit olayına gelicek olursak size şöyle anlatiyim 7840hs işlemcili bir victustan bahsedelim 7840hsnin en ağır oyunda bile çekeceği max watt 55-60tır victuslarda bu wattı çok rahat verebiliyor zaten ama 7840hsnin 80watt çekmesine izin vermiyor cihaz neden çünkü zaten gerek yok o işlemci 55 wattda bile aynı performansı verebiliyor zaten ama nitro 16da aynı işlemci 80 watt çekmek istediği zaman 95 dereceye cıkıyor cihaz aslında victuslar bence cok güzel tasarlanmış cihazlar ha bu arada övdüğüme markanın fanboyluğunu yaptığımı düşünmeyin kendim masaüstü kullanıcısıyım victusum bile yok ama gerçekten güzel cihazlar yalan yok soğutmasıda taş gibi tek eksisi düşük bütçe modellerinde ekran %62.5 srgbVictuslar
Ben dw acer var ve servjste hic problem yasamadim. Daha once acer kullandiniz mi ? Bu arkadas da aynj seyi soyledi https://www.google.com/amp/s/www.technopat.net/sosyal/konu/hp-victus-16-islemci-limiti-nasil-kaldirilir.3195858/?amp=1