Neler Yeni

(50k)hayırlı olsun mu geçmiş olsun mu ? (i9 14900KF)

J.Sparrow

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,452
İsim
Emir Bayram
Dış kasa, m2 ve ekran kartı almadan 50bin 500 lira civarına geldi bunlar. Ekran kartım 3070 ti ama çözemediğim ve kimsenin çözemediği bir problemden yükse bindiğinde bazen kapanıyor. bazense hiç kapanmıyor, ekran kartı alana kadar onunla idare etmeyi düşünüyorum..

5000 serisini beklememimi önerirsiniz yoksa önereceğiniz başka ekran kartı varmıdır bu sisteme ? Birde 19 14900 konusunda çok fazla hate yorum gördüm ısınma vs vs, sizce iade edip yolu değiştirmeli miyim, harbi irite oldum baştan.
Bu arada
Umarım yeni yılda istediklerinizin hepsi peşinizden koşa koşa gelir <3

Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle
Paran bu kadar saçma harcıyabilecek kadar çoksa al yoksa iade et.

Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Ahmet
Dış kasa, m2 ve ekran kartı almadan 50bin 500 lira civarına geldi bunlar. Ekran kartım 3070 ti ama çözemediğim ve kimsenin çözemediği bir problemden yükse bindiğinde bazen kapanıyor. bazense hiç kapanmıyor, ekran kartı alana kadar onunla idare etmeyi düşünüyorum..

5000 serisini beklememimi önerirsiniz yoksa önereceğiniz başka ekran kartı varmıdır bu sisteme ? Birde 19 14900 konusunda çok fazla hate yorum gördüm ısınma vs vs, sizce iade edip yolu değiştirmeli miyim, harbi irite oldum baştan.
Bu arada

Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle
iptal edin hocam intel işlemci alınmaz lütfen buna dikkat edin

Müthiş saçma harcamışsın beynine sağlık

Siluet

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
70
İsim
Burak Akça
İptal edebiliyorsan iptal yoksa iade et.
Bu ne saçma sistem olmuş.

Overrate

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
125
İsim
Mehmet sunal
2k da edit yapmayı düşünüyorum, hep şöyle oldu 16 değil 32 alayım, ulan üstüne şunu eklesem 64 oluyor, ulan şunuda ekleyivereyim 96 olsun ile sonuçlandı resmen
kaliteli 2x24 gb bir ram alsanız şuan oyun için çok fazla bile

Matt Murdock

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,616
İsim
Oğuz
2k da edit yapmayı düşünüyorum, hep şöyle oldu 16 değil 32 alayım, ulan üstüne şunu eklesem 64 oluyor, ulan şunuda ekleyivereyim 96 olsun ile sonuçlandı resmen
32 fazlasıyla yeter ve artar da. Bence iade edin 7800x3D ile daha dengeli bir sistem kurun. 3070 ti satıp ram parasıyla da daha iyi bir ekran kartı bile çözersiniz.

shurik3n_

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
72
İsim
Can İLHAN
32 fazlasıyla yeter ve artar da. Bence iade edin 7800x3D ile daha dengeli bir sistem kurun. 3070 ti satıp ram parasıyla da daha iyi bir ekran kartı bile çözersiniz.
bendeki 3070 ti ' nin sorunlu olduğunu düşünüyorum o yüzden ekran kartını satup beddua yemek istemiyorum. bazen yükte siyah ekran geliyor bilgisayar çalışmaya deva mediyor falan kaç kişiye gösterdim anlayan güvenilir hiçbiri sorunu çözemedi

Obi.wanKenobi

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
293
İsim
ulaş dursun
14700kf alsana hocam. 2k editte fazlasıyla yeterli kalan parayı soğutucuya harcayalım.

KaptanMC

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
882
İsim
Mehmetcan İvrendi

Bu arada

Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle
Öncelikle Ne için alıyorsun sistemi??

Her türlü çok kötü sistem öncelikle Geleceğe yönelik Değil Intel sistemler Update Yapamıyorsun ilerde sistemi ve yanlısım yoksa aldığınişlemci hayvan gibi ısınıyor ısınmasın istiyorsanız gücünü kısın demişlerdi

Soğutmadan bahsetmiyorum bile o işlemciye Yetmez Asla hava soğutma en azından ben öyle biliyorum 14.nesilde falan hep sıcaklık konuşulmustu oraya bir Lian Lİ 420mm sıvı soğutma sart

Ayrıca İster oyun İster Render vs. İçin alın Artık AMD her iki Konu'da da birinci ve gelecekte Update yapabilirsiniz AMD sisteme Ayrıca diğer parçalarda kötü

850W PSU'yu neye göre Aldınız Yani Ekran Kartını Almadığınızı ve Çok pahalı parçalar almanıza bakarsak RTX 5090 Falan almak için çıkmasını bekliyorsunuz Ama O PSU asla 5090'na yetmez O sistemde Ki zaten RTX 4090'na Bile yetmeyebilir o PSU malu o işlemci çok fazla W çekiyor + GPU W + diğer bileşenler yani 1200W alsanız çok daha iyi olurdu

Kısaca berbat Bir sistem

Obi.wanKenobi

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
293
İsim
ulaş dursun
hocam adam edit diyo 7800x3d niye diyorsunuz ona vereceği paraya 14700kf alsa cebine bir kaç k yine kalıyor o işlemci bu hale nasıl geldi herkesin dilinde

damn2u

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
812
İsim
Sercan SAYİT
Gerçekten çok memnun olurum, teslim edilen sadece ram soğuytma ve psu var, onlarıda iade etmeli miyim sizce ?

Bütçe çok problem değil, ekran kartsız haliyle 40-50 k arası diye düşünüyorum. Yayın yapıyordum fakat beklediğimden güzel geçmeye başladı yayınlar, şimdi youtube'a da içerik üretmek istiyorum. Rust oyununu biliyorsunuzdur en iyi sistemlerde bile saçma sapan fps dropların olduğu bir oyun... o oyunda içerik üretmek içinde biraz yüksek bir sistem gerekiyor gibi, ne önerirsiniz ?
Kesinlikle her şeyi iade edin.

AMD Ryzen 9800X3D
MSI Project Zero B650M
Asus A21 Plus
G.Skill Trident Z5 Neo RGB 64GB (2x32GB) 6000Mhz CL30
High Power F14C 750W 80+Gold ATX 3.0 & PCI-E 5.0
Enermax Liqmaxflo ARGB 360mm
Kingston 2TB Renegade 7300/7000 PCI-E 4.0 Nvme M2 SSD

Matt Murdock

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,616
İsim
Oğuz
hocam adam edit diyo 7800x3d niye diyorsunuz ona vereceği paraya 14700kf alsa cebine bir kaç k yine kalıyor o işlemci bu hale nasıl geldi herkesin dilinde
Oyun da oynayacak anladığım kadarıyla. Edit için de 7800x3D yeterli

Buğrahan Mert

80+ Silver

Bu arada

Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle
Iade et temizinden amd toplasın forumdakiler o ramler gereksiz bu arada 64 yeter her şekilde onun yerine diğer parçaları yükseltebilirsin

Top Bottom