Arkadaşlar alalı 1.5 ay oldu ama sıcaklık değerleri gözüme hiç hoş gelmiyor sıvı metalli üstelik bir de siz bakar mısınız , değerler nasıl ?
İşlemci: Ryzen 7 8845HS Fan 5000 rpm civarı
Sıvı metalli bir laptop için sıcaklıklar hiç normal değil.Arkadaşlar alalı 1.5 ay oldu ama sıcaklık değerleri gözüme hiç hoş gelmiyor sıvı metalli üstelik bir de siz bakar mısınız , değerler nasıl ?
kasa kalitesi güzel ama dediğin gibi ekranı bi tık güven vermiyor normal kullanırsan kolay kolay bi şey olmazHocam konudan bagimsiz urunun kasa ve plastik kasasi nasil ? Ekran bana pek guven vermedi kenardan tutup kapatmaya calissam 2 ye katlanacak gibi duruyor
rdr 2 de 2k favor quality 45 wat 80 derece civarı sıcaklık veriyor hocam saint denisteSıvı metal iyi olmaz bide 100 derece ne la
gerçekten de öyle ama bu leptobun gpu sıcaklığını çok beğeniyorum kolay kolay 75 geçmiyor 70lerde takılıyor anlamadığım acaba gpuya mı sıvı metal uygulamışlar ilginçamd çektiği güce göre daha fazla ısınıyor intelden laptop tarafında. Laptop herhangi bir throttle yemiyor vermesi gerektiği skoru veriyor. ama ortalama 91 derece sıvı metal için yüksek
hocam biraz daha açabilir misin alalı 1.5 ay oldu iade almazlar diye düşünüyorum içini açsam ne yapabilirimHatalı macun model sana gelmiş acer çok bakmaz sorun yok diyip geri verebilir birine açtırman veya sen açman gerek
performans modu fanlar 5000 rpm ayarladımTesti hangi koşullar altında test ettiniz? Sıcaklık ve aldığınız değer çok kötü. Bende nitro 16 i5-13500h modelini kullanıyorum sizin işlemci daha iyi olmasına rağmen benim işlemcinin skoru daha yüksek. Testi yaparken ki ayarları söyleyebilir misin?