Neler Yeni

assasins creed origins aldım uygun mu

Talha_x23

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Hocam peki odysey ve valhalla nasıl oyunlar.Daha önce hiç ac oyunu oynamadım origins almayı düşünüyorum ilk bu oyundan başlıyacağım sonra odysey ile valhalla ile devam edeceğim
Bana göre son iyi ac oyunu originstir ondan sonrakiler gerçekten iyice assassins temasından uzaklaştı, valhalla, odyssey ve origins arasında hikaye anlamında bir bağlantı yok istediğinizden başlayıp oynayabilirsiniz. Size önereceğim ac oyunları şunlar; Revelations, black flag (benim favorimdir), unity bunları kesinlikle oynayın derim

yoky

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
7
İsim
Yoky
Bana göre son iyi ac oyunu originstir ondan sonrakiler gerçekten iyice assassins temasından uzaklaştı, valhalla, odyssey ve origins arasında hikaye anlamında bir bağlantı yok istediğinizden başlayıp oynayabilirsiniz. Size önereceğim ac oyunları şunlar; Revelations, black flag (benim favorimdir), unity bunları kesinlikle oynayın derim
Hocam onlarda çok eski oyun diye alasım yok grafikleri güzel oyun almak istiyorum yeni nesil olsun.İlk başta originsden başlasam sorun olmaz demi hikaye eski oyunlarla hikaye bağı yok demi

Talha_x23

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Hocam onlarda çok eski oyun diye alasım yok grafikleri güzel oyun almak istiyorum yeni nesil olsun.İlk başta originsden başlasam sorun olmaz demi hikaye eski oyunlarla hikaye bağı yok demi
Originsten başlamanızda bir sıkıntı yok ama yine de bu üç oyun aklınızda bulunsun bana göre acyi ac yapan oyunlardır.

• Beğen
Reaksiyonlar: yoky

Ahmet Sevinç

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,380
İsim
Ahmet Sevinç
Hocam peki odysey ve valhalla nasıl oyunlar.Daha önce hiç ac oyunu oynamadım origins almayı düşünüyorum ilk bu oyundan başlıyacağım sonra odysey ile valhalla ile devam edeceğim
origins in mekaniklerini almışlar , temeli o , ona birkaç şey ekleyip yeni oyun diye satıyorlar . Hikaye sunumu klasik +30 saat gömersin sonra ben neden oynadım dersin silersin
kısaca originsi seversen al ama hikaye anlamında bir şey bekleme

yoky

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
7
İsim
Yoky
origins in mekaniklerini almışlar , temeli o , ona birkaç şey ekleyip yeni oyun diye satıyorlar . Hikaye sunumu klasik +30 saat gömersin sonra ben neden oynadım dersin silersin
kısaca originsi seversen al ama hikaye anlamında bir şey bekleme
Teşekkürler

Ahmet Sevinç

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,380
İsim
Ahmet Sevinç
origins zaten ilk kökleri anlatıyor olmaz . Ama unity'i şiddetle öneririm grafikleri , oyunun tarzı falan hikayeside

• Beğen

Sherlockholmes12

80+ Bronze
Reis konudan 10 ay geçmiş ac origins i çok fazla oynadım bitirdim kimse beğenmese de ben beğendim bence oynamalısın

• Beğen
Dahası  
Reaksiyon skoru
56
İsim
muhip ceylan
kanka ac unity black flag bunlar grafikleri kötü olan oyunlar değil şu anda oynasan sırıtmayacak güzel oyunlar bence kesinlikle şans vermelisin
origins odyssey valhalla 3lemesinden de istediğini oyna ama favorim originstir benim

Top Bottom