Neler Yeni

İnternette 'gerçek cin iblis görüntüsü' vb videolar gerçek mi?

Status
Bu konu kilitlenmiştir.

PowerXitinia

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
565
İsim
sabri reis
  • Hahaha
Reaksiyonlar: baid

Matt Murdock

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,616
İsim
Oğuz
Aynen kardeşim gerçek

milenix

80+ Gold
Bende Messi'yim kardeşim.

PowerXitinia

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
565
İsim
sabri reis
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
başka yardımcı olacak kimse var mı? elimden geldiği kadar ile tüm görüşleri almak isterim

eyupefe3

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,886
İsim
eyup efe
İlgilendiği Kategoriler
Ekran Kartları - İşlemci
sürekli internnete görüyorum gerçek cin iblis gördük diye hatta korkuç görüntüler çıkıyor hatta dabbe gerçek görüntülerden esinlenmiş diyor gece gece çok korkuyorum

Alakası yok dostum gece arada banada oluyor uyu sabaha geçer.

Dash Zeus

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,235
İsim
Hezekiel
Olmaz olur mu hatta dabbe filminde hasan karacadağ cinleri sigortasız çalıştırmış maalesef bir cin güçlerine kontrol edemeyerek sette çalışan bir kaç kişiye çarpmış.
Bazı söylentilere göre o cin güçlerine kontrol edemediğinden değil hasan karacadağin sigortasız çalıştırmasından dolayı çok fazla sinirlenmiş ve şu sözleri sarf etmiş biz öz ve öz buranın cinleriyiz bir kaç çapulcuyu(ar*p) sigortasız çalıştırıyorsunuz diye bizim hakkımızi da yeme hakkın yok.

sürekli internnete görüyorum gerçek cin iblis gördük diye hatta korkuç görüntüler çıkıyor hatta dabbe gerçek görüntülerden esinlenmiş diyor gece gece çok korkuyorum

Yalan cin diye bişey yok.

helallao

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Helal Lao
Kural 18: Eski Konuları Yükseltmek

Cinler ancak kendi rızalarıyla insanların yaşamakta olduğu evrende görünür hale gelirler fakat görünür haldeki cinleri herkes göremez sadece cinlerle iletişimde olanlar görebilir cinlerin kendi yaşadıkları bir evreni var tıpkı biz insanların yaşadığı bu evren gibi farklı bir evren ama o evrendeki akıllı canlılar cinler ve tabii ki ne cinler bizim evrenimize bedenen gelebilirler ne biz cinlerin evrenine bedenen gidebiliriz çeşitli yollarla (astral seyahat vs.) cinlerin evrenine ruhunuzla geçebilirsiniz onlarda bizim evrenimize ruhları aracılığıyla geçiyorlar (kısacası toparlamak gerekirse hayır cinler kameralara gözükmezler sadece gözler ve beyin algılayıp görür) kaynak isterseniz bunları gidip din öğretmeninize filanda sorabilirsiniz ben cami hocasından dinlemiştim
Mesaj otomatik birleştirildi:

Cinler ancak kendi rızalarıyla insanların yaşamakta olduğu evrende görünür hale gelirler fakat görünür haldeki cinleri herkes göremez sadece cinlerle iletişimde olanlar görebilir cinlerin kendi yaşadıkları bir evreni var tıpkı biz insanların yaşadığı bu evren gibi farklı bir evren ama o evrendeki akıllı canlılar cinler ve tabii ki ne cinler bizim evrenimize bedenen gelebilirler ne biz cinlerin evrenine bedenen gidebiliriz çeşitli yollarla (astral seyahat vs.) cinlerin evrenine ruhunuzla geçebilirsiniz onlarda bizim evrenimize ruhları aracılığıyla geçiyorlar (kısacası toparlamak gerekirse hayır cinler kameralara gözükmezler sadece gözler ve beyin algılayıp görür) kaynak isterseniz bunları gidip din öğretmeninize filanda sorabilirsiniz ben cami hocasından dinlemiştim
He şunuda söyleyeyim en azından şu ana kadar cinler hakkında edindiğim bilgeye göre cinler yaydıkları enerji ile frekans ile kameraları, elektronik eşyaları bozabilirler

He şunuda söyleyeyim en azından şu ana kadar cinler hakkında edindiğim bilgeye göre cinler yaydıkları enerji ile frekans ile kameraları, elektronik eşyaları bozabilirler
Ama cin çizimleri gerçek olabilir çünkü cinleri gören insanlar gördükleri cin silüetini çizebiliyorlar ama hiçbir canlının ruhu kameraya gözükemez gözükse ölmüş insanların dünya üzerindeki ruhları kameraya gözükebilirdi sonuçta dünyalı ruhlar

Son düzenleme:
Dahası  
Reaksiyon skoru
108
İsim
Alperen Yılmaz

Evet(!)

Status
Bu konu kilitlenmiştir.
Top Bottom