Neler Yeni

Farklı hz iki monitör beraber kullanılır mı?

mutuyu67

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
33
İsim
tuna yurdakul
165 hz yeni mönitör aldım. Eski monitörüm de 60hz. Bu iki monitörü beraber kullanabilir miyim? Farklı hz oldukları için bir sorun olur mu
ilk defa çift monitör kullanacağım bağlantıda falan dikkat etmem gereken bir şey veya bir ayar var mı?

Dahası  
Reaksiyon skoru
23
İsim
enes
165 hz yeni mönitör aldım. Eski monitörüm de 60hz. Bu iki monitörü beraber kullanabilir miyim? Farklı hz oldukları için bir sorun olur mu
ilk defa çift monitör kullanacağım bağlantıda falan dikkat etmem gereken bir şey veya bir ayar var mı?
hicbir sorun olmaz farklı hz degerlerinde calısırlar

byhorozkentli

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,587
İsim
Deniz Bey
günlük işler için 60 hz i kullanırsınız oyun için 165 hz olan monitörde açarsınız sıkıntı olmaz

DarylE

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
211
İsim
Mehmet Ensar Pulcu
Bende oldu, amd ekran kartına sahibim rx 6800 ile çift monitör kullanırken 60 hz ve 240 hz monitörlerde oyunlarda kasılmalara vs sebep oldu. Araştırınca monitörlerin farklı hz değerlerinden dolayı yaptığını anlamış oldum test etme imkanım olmadı başka monitörler ile ama sonuc buydu

Dahası  
Reaksiyon skoru
23
İsim
enes
Bende oldu, amd ekran kartına sahibim rx 6800 ile çift monitör kullanırken 60 hz ve 240 hz monitörlerde oyunlarda kasılmalara vs sebep oldu. Araştırınca monitörlerin farklı hz değerlerinden dolayı yaptığını anlamış oldum test etme imkanım olmadı başka monitörler ile ama sonuc buydu
ekran kartına bagladıgın kablodandır 2 tane display baglasan sıkıntı olmaz 1 hdmi 1display dersen ekran kartı daha fazla kullarnır kendini

mutuyu67

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
33
İsim
tuna yurdakul
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Bende de amd var deneyip bakayım bi o zaman

Mazael

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
170
İsim
atlas
hocam benim laptopun ekranı 144 yan ekran 60hz problem olmadan kullanıyorum

DarylE

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
211
İsim
Mehmet Ensar Pulcu
ekran kartına bagladıgın kablodandır 2 tane display baglasan sıkıntı olmaz 1 hdmi 1display dersen ekran kartı daha fazla kullarnır kendini
dp desteklemiyordu o zaman böyle bir çözüm bulamamıştım ondan dolayı iptal etmiştim fırsatım olursa deneyeceğim hocam teşekkürler

Daaker

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
193
İsim
Göktuğ Demircan
arkadaşların dediği gibi ikisini de hdmi ya da dp ye bağlarsanız birsey olmaz Windows ayarlarindan da birinci ve ikinci monitörün yerlerini düzeltmeyi unutmayin (ayar yapmazsaniz misal ikinci ekraniniz solda siz imleci sola götürürsünüz ama imleç diğer ekrana geçmez çünkü windows diğer monitörün sağda olduğunu dusunebilir)

mutuyu67

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
33
İsim
tuna yurdakul
arkadaşların dediği gibi ikisini de hdmi ya da dp ye bağlarsanız birsey olmaz Windows ayarlarindan da birinci ve ikinci monitörün yerlerini düzeltmeyi unutmayin (ayar yapmazsaniz misal ikinci ekraniniz solda siz imleci sola götürürsünüz ama imleç diğer ekrana geçmez çünkü windows diğer monitörün sağda olduğunu dusunebilir)
yeni monitörün içinden hdmi çıktı yeni monitörü onla bağlıcam ama eski monitörü şuan kullandığım kablo ile kullanmaya devam edicem hdmi değil eski monitöre takılı olan vga veya dvi galiba. sorun olur mu

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,040,072
Üyeler
164,956
Son üye
imertdgru
Top Bottom