Güncel görünüyor şuan windowsum.Aygıt yöneticisi , görev yöneticisi kısmından ss atar mısın bakalım oralara
Mesaj otomatik birleştirildi:
Ayrıca windows update te yapmayı denedin mi ?
Evet hocam 24h2 kurulu.Win11 24h2 mi kurdun yoksa hocam?
Ben de 24h2 kullanıyorum 3 bilgisayarımda ama iyi çalışıyorlar bir sorun yaşamadım , ss lere baktığımda anormal bişey göremedim
kasmanın videosunu çekebilir misin ?
Dikey senkronizasyonu açınca da değişim olmadı maalesef.Lolde dikey senkronizasyon açarak dener misin ?
Bu arada birkaç ayara daha bakmanı isteyecem
ayarlar >sistem>ekran>grafikler>gelişmiş grafik ayarları kısmında tikler seçili mi bakar mısın
Driverlar başarıyla güncellendi ama yükleme özetine tıklayınca attığım not defterinde bir tanesinin başarısız olduğunu gördüm.Aygıt yöneticisinden ekran kartının sürümünü iletebilir misin ?
Alıntıyı görüntüle
Sana attığım linkten ss teki download windows driver butonuna tıklayarak driverları günceller misin
Ve son olarak görev yöneticisinden ramlerin olduğu bellek alanını da ss atmanı rica edecem
Biosta xmp ayarlı ama bazen 5200 bazen 6000 görünüyor bir problem var sanırım orada.Alıntıyı görüntüle
Atgıt yöneticisi kısmında sistem aygıtları alanından gpıo sürümünü atabilir misin
Ayrıca bios la ilgili bir sorunun da olaiblir xmp profili açmamışsın galiba 5200 mhz çalışıyor ramin
Hocam valla birkaç kere denedim dediklerini çözüm olmadı dediğin numarayı bir araştırayım teşekkürler.İşlemci grafik kartı ve diğer donanım bileşenlerinin en son sürücüleri yükle arka planda çalışan gereksiz uygulamaları kapat mutlaka baktın yine düzelmiyor 11858 numarası var orayı ara istersen uzak bağlantı yapıp sistem için ne gerekiyorsa yapıyorlar bende ordan destek aldım.