Gurkanpiro
80+ Platinum
2 sini almakta fayda var yada hs80 max yada cloud 3 te olabılır hep bu 1inci versiyonlarda sorun çıkıyor
hocam dışarıda kullanmayacağımHocam sen bana amacını tam olarak söyle.
Dışarıda kullanmayacaksın değil mi?
Rekabetçi oyunlar mı daha çok oynarsın yoksa amacın Hikayeli oyunlar, Film, Müzik, Sohbet falan mı?
Tam amacını söyle ona göre bakalım.
O zaman aradığın kulaklığın HS80 Max olduğundan emin olabilirsin.hocam dışarıda kullanmayacağım
arada sırada rekabetçi oyun oynuyorum ama çok değil
film izleyecegim müzik dinleyecegim hikayeli oyunlar oynuyorum ama arada sırada rekabetçi de giriyorum
Başka bir önerim olmaz çünkü fazla kulaklık yok zaten. Fiyat olarak da 8-9k olanlara muadil olduğu için 6k fiyattan kaçırma. O fiyat giderse en az 8k dan satılacak zaten.hocam bütçem hs80 maxin üzerine çıkabiliyor hs80max yerine ne olabilir
buna degmezalınır mı bu fiyatlara daha iyi bir model var mıdır acaba
Hs80max al rahatına bak.Eq ayarı ve dolby ile müzik-dizi keyfi güzel oluyor.1.5yıl kablolu halini kullandım cloud 3 w ye geçtim arada ses epey ses farkı varhocam bütçem hs80 maxin üzerine çıkabiliyor hs80max yerine ne olabilir
yanı hocam HS80 Max dıyecegım butcen onun uzerıne cıkıyo dıye bosuna para vermeye gerek yok suan en ıyı onerebılecegım bubu fiyata hangi kulaklığa değer
anladım hocam herkes hs80 max diyor sanırım bende artık onu alacagımyanı hocam HS80 Max dıyecegım butcen onun uzerıne cıkıyo dıye bosuna para vermeye gerek yok suan en ıyı onerebılecegım bu
alınmaz 2 ay kullandım daha iyileri var ve aşırı pahalı hocamalınır mı bu fiyatlara daha iyi bir model var mıdır acaba
alınmaz 2 ay kullandım daha iyileri var ve aşırı pahalı hocam
şubat 2024 te 3700 e almıştım amazondan i,ndirimle gayet güzel sarıyor da 11k da abartı cok ekstra o fiyata değmezalınır mı bu fiyatlara daha iyi bir model var mıdır acaba