hocam bütçenizi zorlamak istemiyorsanız logiteche bakmayın diyebilirimbu nasıl hocamLogitech G Pro X 2 Lıghtspeed Kablosuz Kulak Üstü Kulaklık Siyah Fiyatları ve Özellikleri
Logitech G Pro X 2 Lıghtspeed Kablosuz Kulak Üstü Kulaklık Siyah en iyi özellikleri ve gerçek kullanıcı yorumları uygun fiyatlarla n11'de. Kampanyalı ve uygun fiyatlarla satın al.www.n11.com
fiyatına göre verdiği özellikler kötü olduğu için mi hocam
anladım hocam sizce bunun yerine ne alabilirimAlıntıyı görüntüle
196 euro olan bir şeyi 300 euroya satıyorlar tr de hocam hiç gerek yok
cloud 3 wirelessanladım hocam sizce bunun yerine ne alabilirim
atmışsın pro x 2 sini bence güzeldir fiyatına değer ama cloud3 te iyidir daha ekonomik o da güzeldir para meselesi param olsa g pro x 2 alırdım mesela yoksa da cloud 3 çekerdim çok bir şey fark ettirmez yani keyfine bağlısiz ne önerirsiniz bu kulaklık yerine
çok bir şey fark ettirmez derken hocam aralarında fiyat olarak bayağı fark var özellik olarak mı fark ettirmez diyorsunuzatmışsın pro x 2 sini bence güzeldir fiyatına değer ama cloud3 te iyidir daha ekonomik o da güzeldir para meselesi param olsa g pro x 2 alırdım mesela yoksa da cloud 3 çekerdim çok bir şey fark ettirmez yani keyfine bağlı
2 yıl arctis 3 ile dışarıda gezdim tecrübe ile sabit bir bakış atıyorlar açıkçasıHiç bir oyuncu kulaklığı zaten böyle değerlendirilmez. Senin aradığın çok farklı bir şey. Evde yatakta telefona bağlayabiliyorsan yeterli. Kalkıp bu kulaklıklarla otobüse falan binsen zaten dalga geçerler. Paran olunca Anker falan da alıp onla dışarı çık en iyisi.
cs gibi oyunlarda ses kasmada falan sanmıyorum aradaki fark dağlar kadar olsun yani o kadar özellik farkını müzik cart curt dinlemek için almıyorsan cok da fark etmez konforlu bir ürün pc de kulaklık için yeterli bence ama bütçen varsa 11k verecek zaten ben direkt g pro 2 çeker geçerdimçok bir şey fark ettirmez derken hocam aralarında fiyat olarak bayağı fark var özellik olarak mı fark ettirmez diyorsunuz
hs80 maxi çok öneriyorlar o aklıma girdi benimde cloud 3 e göre daha iyiymis sanırımcs gibi oyunlarda ses kasmada falan sanmıyorum aradaki fark dağlar kadar olsun yani o kadar özellik farkını müzik cart curt dinlemek için almıyorsan cok da fark etmez konforlu bir ürün pc de kulaklık için yeterli bence ama bütçen varsa 11k verecek zaten ben direkt g pro 2 çeker geçerdim