Neler Yeni

Öneri Logitech G Pro X Wireless Lightspeed Alınır mı???

TeknoPiyon

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,527
İsim
ArtiAnius

TeknoPiyon

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,527
İsim
ArtiAnius
fiyatına göre verdiği özellikler kötü olduğu için mi hocam
1736027465166.png

196 euro olan bir şeyi 300 euroya satıyorlar tr de hocam hiç gerek yok

gsonex

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
126
İsim
Emre Turan
siz ne önerirsiniz bu kulaklık yerine
atmışsın pro x 2 sini bence güzeldir fiyatına değer ama cloud3 te iyidir daha ekonomik o da güzeldir para meselesi param olsa g pro x 2 alırdım mesela yoksa da cloud 3 çekerdim çok bir şey fark ettirmez yani keyfine bağlı

paleira

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
188
İsim
ömer
atmışsın pro x 2 sini bence güzeldir fiyatına değer ama cloud3 te iyidir daha ekonomik o da güzeldir para meselesi param olsa g pro x 2 alırdım mesela yoksa da cloud 3 çekerdim çok bir şey fark ettirmez yani keyfine bağlı
çok bir şey fark ettirmez derken hocam aralarında fiyat olarak bayağı fark var özellik olarak mı fark ettirmez diyorsunuz

Daaker

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
187
İsim
Göktuğ Demircan
Hiç bir oyuncu kulaklığı zaten böyle değerlendirilmez. Senin aradığın çok farklı bir şey. Evde yatakta telefona bağlayabiliyorsan yeterli. Kalkıp bu kulaklıklarla otobüse falan binsen zaten dalga geçerler. Paran olunca Anker falan da alıp onla dışarı çık en iyisi.
2 yıl arctis 3 ile dışarıda gezdim tecrübe ile sabit bir bakış atıyorlar açıkçası

Alican.

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
567
İsim
Alican ekinci
bu kulaklıktan memnunum.ama bu fiyata almazdım.

gsonex

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
126
İsim
Emre Turan
çok bir şey fark ettirmez derken hocam aralarında fiyat olarak bayağı fark var özellik olarak mı fark ettirmez diyorsunuz
cs gibi oyunlarda ses kasmada falan sanmıyorum aradaki fark dağlar kadar olsun yani o kadar özellik farkını müzik cart curt dinlemek için almıyorsan cok da fark etmez konforlu bir ürün pc de kulaklık için yeterli bence ama bütçen varsa 11k verecek zaten ben direkt g pro 2 çeker geçerdim

paleira

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
188
İsim
ömer
cs gibi oyunlarda ses kasmada falan sanmıyorum aradaki fark dağlar kadar olsun yani o kadar özellik farkını müzik cart curt dinlemek için almıyorsan cok da fark etmez konforlu bir ürün pc de kulaklık için yeterli bence ama bütçen varsa 11k verecek zaten ben direkt g pro 2 çeker geçerdim
hs80 maxi çok öneriyorlar o aklıma girdi benimde cloud 3 e göre daha iyiymis sanırım

Top Bottom