Neler Yeni

Devamsızlık sildirme var mı?

ege18

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
37
İsim
Ege
Sürekli rahatsızlandığımdan dolayı 7 gün özürlü devamsızlığım var yarın da gitmezsem 8 olacak ama bunu sildirme gibi bir hakkım var mı? 2.dönem beni zorlayabilir bu. Daha önce özürsüzü özürlü yaptılar ama sildiriyorlar mı bilmiyorum?

-Mehmet-

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,839
İsim
Mehmet Aslan
Sürekli rahatsızlandığımdan dolayı 7 gün özürlü devamsızlığım var yarın da gitmezsem 8 olacak ama bunu sildirme gibi bir hakkım var mı? 2.dönem beni zorlayabilir bu. Daha önce özürsüzü özürlü yaptılar ama sildiriyorlar mı bilmiyorum?
Resmi olarak böyle bir hakkın yok , ama bazı okullar gayriresmi olarak yapabiliyor.

UnderGoin

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
553
İsim
XXXX
raporsuzu raporluya çevirebiliyorsun

Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Mert
Kaçıncı sınıfsın dosti

tywin

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
96
İsim
Burak
eger velin giderse raporluya geçirebiliyorsun ayrıca devamsızlık sildirme diye bir şey var bazı ögrencilere yapıyorlar
edit: faaliyet olarak gösteriyorlar

ege18

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
37
İsim
Ege
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
eger velin giderse raporluya geçirebiliyorsun ayrıca devamsızlık sildirme diye bir şey var bazı ögrencilere yapıyorlar
edit: faaliyet olarak gösteriyorlar
Raporlu zaten devamsızlığım.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,038,423
Üyeler
164,662
Son üye
Kamilla
Top Bottom