Sürekli rahatsızlandığımdan dolayı 7 gün özürlü devamsızlığım var yarın da gitmezsem 8 olacak ama bunu sildirme gibi bir hakkım var mı? 2.dönem beni zorlayabilir bu. Daha önce özürsüzü özürlü yaptılar ama sildiriyorlar mı bilmiyorum?
Resmi olarak böyle bir hakkın yok , ama bazı okullar gayriresmi olarak yapabiliyor.Sürekli rahatsızlandığımdan dolayı 7 gün özürlü devamsızlığım var yarın da gitmezsem 8 olacak ama bunu sildirme gibi bir hakkım var mı? 2.dönem beni zorlayabilir bu. Daha önce özürsüzü özürlü yaptılar ama sildiriyorlar mı bilmiyorum?
raporsuzu raporluya çevirebiliyorsunSürekli rahatsızlandığımdan dolayı 7 gün özürlü devamsızlığım var yarın da gitmezsem 8 olacak ama bunu sildirme gibi bir hakkım var mı? 2.dönem beni zorlayabilir bu. Daha önce özürsüzü özürlü yaptılar ama sildiriyorlar mı bilmiyorum?
Kaçıncı sınıfsın dostiSürekli rahatsızlandığımdan dolayı 7 gün özürlü devamsızlığım var yarın da gitmezsem 8 olacak ama bunu sildirme gibi bir hakkım var mı? 2.dönem beni zorlayabilir bu. Daha önce özürsüzü özürlü yaptılar ama sildiriyorlar mı bilmiyorum?
10.Kaçıncı sınıfsın dosti
Resmi olarak hayır ama bazı okullar siliyor yada özürlüye çekiyor.
Raporlu zaten devamsızlığım.eger velin giderse raporluya geçirebiliyorsun ayrıca devamsızlık sildirme diye bir şey var bazı ögrencilere yapıyorlar
edit: faaliyet olarak gösteriyorlar