dönüştürücü kullanıyormusun?2. el olarak satın aldığım "RX 580" ekran kartını Google Lens ile arattığımda hiçbir sonuç alamıyorum, ekranda gelip gitmeler oluyor. BIOS atılmış bir ekran kartı almış olabilir miyim?
hayır iki adet monitör, dp ve hdmidönüştürücü kullanıyormusun?
tamamdır fakat bios oynandığı zaman zaten gpuz değişmiyor muTek monitör ile dene. Bir de bunun tam modeli ne gpuz ile bak lütfen. Oradan bir site linki vardı. Orjinal bios versiyonu gözüküyor. Eğer farklı ise içindeki biosu hem gpuz üzerinden hem de bios yazma uygulaması üzerinden yedek al hocam. Ondan sonra bios güncelleme yapmalısın.
Orada sadece versiyon görürsün hocam. Üretici versiyonu ile uymuyorsa değiştirilmiştir. Zaten bu 8 gb ise %100 mining yapılmıştır.tamamdır fakat bios oynandığı zaman zaten gpuz değişmiyor mu
Evet 8 gb teşekkür ederimOrada sadece versiyon görürsün hocam. Üretici versiyonu ile uymuyorsa değiştirilmiştir. Zaten bu 8 gb ise %100 mining yapılmıştır.
Cornlov arkadaşın bahsettiği gibi Rx 480 ise mining kesin. Bu kartlarda daha yüksek kazım için bios değiştirme işlemi yapılıyor. Bu sayede yüksek mhs alınıyordu. Bende Rx 480 yoktu. 580 kullandım, 1060 kullandım.
Rx 480 ve 580 serisi zamanın fp kartları. Halen bir çok oyunu rahat oynatır. Orjinal bios yükleyip devam edebilirsiniz.
ben bu kartı sarı siteden param güvendeyle almıştım, satıcıyı şikayet edebilir miyim yaklaşık 10 gün geçtiAttığın model XFX Rx480 gtr triple X modeli gibi duruyor 8 gb olandır muhtemelen ve mininglidir, biosuyla oynanmıştır kazım performansı artsın diye internette biraz araştır nasıl orj bios yükleyebileceğini (bu arada biosunu kurarken sende olan vram markasına uygun sürümü kurman gerekir yoksa uğraştırır seni) f/p karttır rx480 ama şansına biraz sıkıntılı olanını almışsın.
iade etsene o zaman kaybın sadece ödediğin komisyon olurEvet 8 gb teşekkür ederim
Mesaj otomatik birleştirildi:
ben bu kartı sarı siteden param güvendeyle almıştım, satıcıyı şikayet edebilir miyim yaklaşık 10 gün geçti
XFX RX480 bu 580 değil.2. el olarak satın aldığım "RX 580" ekran kartını Google Lens ile arattığımda hiçbir sonuç alamıyorum, ekranda gelip gitmeler oluyor. BIOS atılmış bir ekran kartı almış olabilir miyim?
rx480 bu2. el olarak satın aldığım "RX 580" ekran kartını Google Lens ile arattığımda hiçbir sonuç alamıyorum, ekranda gelip gitmeler oluyor. BIOS atılmış bir ekran kartı almış olabilir miyim?
iade şansın varsa bir dakika durma yanlış anlama ama fena kazık atmışlar.2. el olarak satın aldığım "RX 580" ekran kartını Google Lens ile arattığımda hiçbir sonuç alamıyorum, ekranda gelip gitmeler oluyor. BIOS atılmış bir ekran kartı almış olabilir miyim?