- Konu Sahibi Konu Sahibi
satıcı iade kabul etmiyor, aldığım sitenin desteğine yazdımiade etsene o zaman kaybın sadece ödediğin komisyon olur
satıcı iade kabul etmiyor, aldığım sitenin desteğine yazdımiade etsene o zaman kaybın sadece ödediğin komisyon olur
Ürün ayıplı diyip sahibindene başvur onaylamadıysan eğer para karşıya geçmediyse geri alırsın paranı eğer onayladıysan geçmiş olsun. orj bios kurup düzeltmeye çalışırsın.satıcı iade kabul etmiyor, aldığım sitenin desteğine yazdım
onaylamıştım maalesefÜrün ayıplı diyip sahibindene başvur onaylamadıysan eğer para karşıya geçmediyse geri alırsın paranı eğer onayladıysan geçmiş olsun. orj bios kurup düzeltmeye çalışırsın.
o zaman iade kabul etmemesi normal orj bios kurup düzeltmeye çalış çünkü sen sahibindede başvursan bile adamlar sana neden onayladın diye sorarlar onayladıktan sonraki sorumluluk sana ait.onaylamıştım maalesef
aşırı fazla bir fark var mı 480 ile 580 arasında?iade şansın varsa bir dakika durma yanlış anlama ama fena kazık atmışlar.
ona youtube dan bakabilirsin tam performanslarını bilmiyorum. bende mesela 570 4gb var hala işimi görüyor csde falan ama 580 almışsın başka bir şey gelmiş bence önemli olan bu. Eğer iade olmuyorsa da dikkatli bir şekilde bios atman lazım ki paran boşa gitmesin.aşırı fazla bir fark var mı 480 ile 580 arasında?