bnefatigh
80+
Dahası
- Reaksiyon skoru
- 7
- İsim
- fatih alpaydın
Arkadaşlar selam 14 yaşındayım 178 boyum 50 kilom var her ne kadar her şeyi yesemde kilo alamıyorum bende spor yapaıyom belke kasa gider kas yaparım dedim programım şöyle.
Şınav (nereye kadar gidebilirsem)
Elmas şınav (nereye kadar gidebilirsem)
Plank (nereye kadar gidebilirsem)
Squad (nereye kadar gidebilirsem)
Squad (oyuncu koltuğumla yapıyorum kilosunu bilmiyorum ama Max 110 kilo taşıyor)
Bir de koltuğumla bildğiniz indir kaldır yapıyorum ismini unuttum.
Her gün ilerletmeye çalışıyorum ama şimdilik 10 normal şınav 5 elmas şınav 30 sn plank 20 normal Squad 15 oyuncu koltuğumla yaptığım Squad bir de indir kaldır var dediğim gibi o da Max 17 gördüm.
Ön ve arka kol bir de karın kası çıkmasını istiyorum ama hiçbir şey hissetmiyorum sadece kol ve bel ağrısı çekiyorum o da yorgunluktan hgerhalde çok mu aceleci davarnıyorum daha 1-2 gündür yapıyorum görüşlerinizi bekliyorum.
Şınav (nereye kadar gidebilirsem)
Elmas şınav (nereye kadar gidebilirsem)
Plank (nereye kadar gidebilirsem)
Squad (nereye kadar gidebilirsem)
Squad (oyuncu koltuğumla yapıyorum kilosunu bilmiyorum ama Max 110 kilo taşıyor)
Bir de koltuğumla bildğiniz indir kaldır yapıyorum ismini unuttum.
Her gün ilerletmeye çalışıyorum ama şimdilik 10 normal şınav 5 elmas şınav 30 sn plank 20 normal Squad 15 oyuncu koltuğumla yaptığım Squad bir de indir kaldır var dediğim gibi o da Max 17 gördüm.
Ön ve arka kol bir de karın kası çıkmasını istiyorum ama hiçbir şey hissetmiyorum sadece kol ve bel ağrısı çekiyorum o da yorgunluktan hgerhalde çok mu aceleci davarnıyorum daha 1-2 gündür yapıyorum görüşlerinizi bekliyorum.
Son düzenleme: