Yo bende o yastayım benim sakal biyik yok.Ne biliyon çoğu arkadaşım sakallı bizim nesilde böyle galiba
Ergenlik senin bitmiş olabilir benim arkadas 13 yasinda 192 di su an 16 boyu 193Bende aşırı yoktu ama vardı kestim daha çok çıktı bazılarında oluyo bazılarında olmuyo genetik herhalde
192 ise tabi dursun o ne bu arada biraz fazla ölçmüşüm heralde 185 yada 184 üm o arada bu aletleride bi doru yapamıyorlarErgenlik senin bitmiş olabilir benim arkadas 13 yasinda 192 di su an 16 boyu 193
Yani uuznsan duruyor uzaman
kardeşim hadi 170 adam sorsa anlarım da sen başlasan ne olabilir,boyum kısa kalır mı diye korkup başlamıyorlar onlar da sen bundan korkmamalısın14 yaşındayım
Boy 188
Kilo:73
1 yıldır evde vücut ağarlığım ile spor yapıyorum bisiklet sürüyorum kondisyonum iyi 1 saat aralıksız sürebiliyorum. İyi günümde isem 7-8 barfiks 15-17 şınav 40-50 tane mekik çekebiliyorum sizce spor salonuna gidebilirmiyim beni alırlarmı
Ayakabi ile olcmus olabilirsin belki ve evet dengesizler192 ise tabi dursun o ne bu arada biraz fazla ölçmüşüm heralde 185 yada 184 üm o arada bu aletleride bi doru yapamıyorlar
14 yaşında 1.90 nasıl bir şey neyle beslediler seni14 yaşındayım
Boy 188
Kilo:73
1 yıldır evde vücut ağarlığım ile spor yapıyorum bisiklet sürüyorum kondisyonum iyi 1 saat aralıksız sürebiliyorum. İyi günümde isem 7-8 barfiks 15-17 şınav 40-50 tane mekik çekebiliyorum sizce spor salonuna gidebilirmiyim beni alırlarmı
Azmis benimki 43 arkadasimki 49Hayır ayakkabısız numarada 46-47
Hoy maşallahKüçükken çok yoğurt yerdim halen öyle süs süt ürünleri çok etkili birde genetik