Neler Yeni

Öneri Yenilenmiş İphone 13 mü Samsun S23FE mi

Dahası  
Reaksiyon skoru
7
İsim
BARAN ÖZDEN
hemen hemen aynı fiyattalar sizce hangisi alınır

ANYA

80+ Bronze
yenilenmiş uzak dur derim yapacak bişi yok dersen samsung

şahin doğan

80+ Platinum
Yenilenmiş yerine 2. el alacaksan 13 derim, illa yenilenmiş 13 alacaksan, o zaman S23 Fe.

Yunus

80+ Silver
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,722
İsim
Yunus
İlgilendiği Kategoriler
Kripto Paralar, İşlemci overclock(az), Monitör
s23 fe kullanıyorum sorun varsa alırım

SerdarT35

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
303
İsim
Serdar Totuzbeş
iPhone 13 S22 rakibi, S23 FE ise sorunsuz S22. Biri sıfır diğeri yenilenmiş, o zaman sıfır olan yani S23 FE daha mantıklı.

Cheazy

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
29
İsim
Mehmet Dereli
4-5 aydur iPhone 13 kullanıyorum. Sıfır aldım. 6-7 saat ekran süresi veriyor. İlk aylarım daha ve 1-2 ay hatal kırıklığıydı. Şu an alıştığım için çokta üzmüyor ama batarya performansı leşşşş gibi. Kullanıyoruz diye göğe çıkaracağız diye bir şey yok. Bir kez olsun iphoje kullanayım diye aldım ben bir daha olsa bir daha alırım ama öyle de bu fiyata alacağın androidde de aynı özellikler vardır diye umudediyorum. İlla iphone alacaksan yenilenmiş kesinlikle alma. İkinci elde %30 al %70 alma ben senin gibi seçme arasında kalsam sıfır olanı tercih ederim.

Dahası  
Reaksiyon skoru
7
İsim
BARAN ÖZDEN
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
yanlış anlamadıysam 0 ürün ise s23 fe alın.
0 ürün
Mesaj otomatik birleştirildi:

4-5 aydur iPhone 13 kullanıyorum. Sıfır aldım. 6-7 saat ekran süresi veriyor. İlk aylarım daha ve 1-2 ay hatal kırıklığıydı. Şu an alıştığım için çokta üzmüyor ama batarya performansı leşşşş gibi. Kullanıyoruz diye göğe çıkaracağız diye bir şey yok. Bir kez olsun iphoje kullanayım diye aldım ben bir daha olsa bir daha alırım ama öyle de bu fiyata alacağın androidde de aynı özellikler vardır diye umudediyorum. İlla iphone alacaksan yenilenmiş kesinlikle alma. İkinci elde %30 al %70 alma ben senin gibi seçme arasında kalsam sıfır olanı tercih ederim.
hocam bu yenilenmiş telefonların parçaları orjinal parça değilmi

Cheazy

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
29
İsim
Mehmet Dereli
0 ürün
Mesaj otomatik birleştirildi:

hocam bu yenilenmiş telefonların parçaları orjinal parça değilmi
Benim ark geçen sene 8 e mi ne yanlış değilsem easy cepten almış. yenilenmiş olarak ekranı orijinaldi. Pilide 86 falandı. Yane yemilenmiş çakma oluyor diye bir şey demek saçma olur alıp kullanıp öyle yorum tapmak lazım ama bu kadar mağdur insan varlen almak mantıklı değil.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,042,220
Üyeler
165,305
Son üye
emrekartal
Top Bottom