Neler Yeni

4070 Super ile AMD ryzen 5 7600X işlemci uyumu nasıldır ?

Bluelektro

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
253
İsim
Melih Baygör
Hocam doğru diyorsun evet ama 7500F 250 euro 7600X 200 euro :D o yüzden 7600Xi seçtim ama 130 euroo 150 euroluk işlemci önerin varsa darboğaz yapmyacak şekilde onu alırım
Mesaj otomatik birleştirildi:

sepet bu şekilde şu an ve 1200 eruo hepsi
hocam seçtiğin rami değiştir. 6000mhz cl30 bir model seç. güç kaynağını da tam modüler bir model ile değiştir bence.

Aeros

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
Ubeyd Sağlık
7600x al geç hocam direk
tamamdır hocam saüolasın bu arada işlemci için blok sputucu ve ona uygun aksa sbakıyorum yardımcı olurmusunuz

hocam seçtiğin rami değiştir. 6000mhz cl30 bir model seç. güç kaynağını da tam modüler bir model ile değiştir bence.
Ram ve psu olarak marka model tavsiyeniz varmıdır ?

Nixist

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
181
İsim
Enes
Herkese merhabalar 4070 superli bi sistem toplamayı düşünüyorum bütçem 55-60K arasında anakrt olarak Gigbyte B650 AORUS düşünüyorum ama bu işlemci ekran kartının uyumu nasıl bilmiyorum tavsiyelerinize ihtiyacım var yardımcı olurmsunuz şimdiden teşekkürler.
7500F daha güzel olur fiyat olarak daha uygun performans olarak çok aşağı kalır yanı yok.Hele oyunlarda özellikle de yüksek çözünürlükte fark etmezsiniz bile.

drakathx

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
512
İsim
Burak
tamamdır hocam saüolasın bu arada işlemci için blok sputucu ve ona uygun aksa sbakıyorum yardımcı olurmusunuz

MSI a850 gl var bende gold+80 tavsiye ederim yada corsairler var onlarada bakarsan iyi olur

Ram kingston olabilir expo özelliği olmasına bak uyumlu çalışır daha iyi olur

Bluelektro

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
253
İsim
Melih Baygör
Hocam doğru diyorsun evet ama 7500F 250 euro 7600X 200 euro :D o yüzden 7600Xi seçtim ama 130 euroo 150 euroluk işlemci önerin varsa darboğaz yapmyacak şekilde onu alırım

sepet bu şekilde şu an ve 1200 eruo hepsi
hocam gönderi adresi olarak tandığınızın adresini seçtin değil mi ? o adrese göre ürün stok durumu güncellenecektir. bir de seçtiğin anakart için tedarik süresi çok uzun değiştirmeni tavsiye ederim.

Aeros

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
Ubeyd Sağlık
hocam gönderi adresi olarak tandığınızın adresini seçtin değil mi ? o adrese göre ürün stok durumu güncellenecektir. bir de seçtiğin anakart için tedarik süresi çok uzun değiştirmeni tavsiye ederim.
Peki bu fiyatlarda daha uygun anakartm odlei taavsiyeniz varmdıır hocam ?

Hocam zaten sistem en erken 160 gün sorna gelicek o yüzden pek sorun oalcağını sanmıyorum

Bluelektro

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
253
İsim
Melih Baygör
Peki bu fiyatlarda daha uygun anakartm odlei taavsiyeniz varmdıır hocam ?

Hocam zaten sistem en erken 160 gün sorna gelicek o yüzden pek sorun oalcağını sanmıyorum
hocam almanya adresi giremediğim için stok durumunu göremiyorum.

Vemoxis

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
30
İsim
Berkay Kahraman
R5 7600 ve RTX 4070 SUPER var bende. Uyumu gayet iyi. 7600x de aynıdır herhalde

Vemoxis

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
30
İsim
Berkay Kahraman
peki hocam blok soğutma alammaı tavsiye edermisiniz
Blok sogutma dediginiz hava sogutma mu oluyor? Cok hakim degilim de isimlere. Bende 120mm sivi sogutma var. Zaten 7600 65w enerji harciyor asiri isinmiyor. Ama 7600x daha cok harciyordur. 240mm sivi sogutma olabilir belki veya direkt hava sogutma al gec. Ben montajla ugarsmak istemedigim icin sivi sogutma aldim. Sisteme montajlayip getirdiler.

Bluelektro

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
253
İsim
Melih Baygör
peki hocam blok soğutma alammaı tavsiye edermisiniz
neden almanya üzerinden alıyorsun hocam? ödemeyi sen yapacaksan tr üzerinden almanı tavsiye ederim. en azından parçalar tr garantili olur.

Aeros

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
Ubeyd Sağlık
neden almanya üzerinden alıyorsun hocam? ödemeyi sen yapacaksan tr üzerinden almanı tavsiye ederim. en azından parçalar tr garantili olur.
Hocam ödemeyi nromaldde ben yapıcaktım ama almanaydaki abla çok ısrarcı olduğu için kendi parasından vericek o yüzden amazondan bakıyorum

hocam anakart seçimim güzelmi bu arada yoska asus gibi farklı markalarımı tercih etmeliyim

Son düzenleme:
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,038,710
Üyeler
164,721
Son üye
svnlr96
Top Bottom