Neler Yeni

FİXNET kullanan var mı dostlar?

barut

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
119
İsim
Doğukan Barut
fixneti öneren bir kaç arkadaşım oldu da kullanan var mı diye foruma yazmak istedim varsa beni çok mutlu eder

adana01

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Samet erduran
fixneti öneren bir kaç arkadaşım oldu da kullanan var mı diye foruma yazmak istedim varsa beni çok mutlu eder
Ben yaklaşık bir aydır kullanıyorum.agustosa kadar zam yapılmayacak dediler. Şu anlık bir problem gormedim.1 günde actilar interneti .arkadasini getir kampanyasından Referans Kodu : 44N1 başvuru yaparken kullanmak isterseniz 30 TL her ay faturadan düşüyor.

barut

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
119
İsim
Doğukan Barut
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Ben yaklaşık bir aydır kullanıyorum.agustosa kadar zam yapılmayacak dediler. Şu anlık bir problem gormedim.1 günde actilar interneti .arkadasini getir kampanyasından Referans Kodu : 44N1 başvuru yaparken kullanmak isterseniz 30 TL her ay faturadan düşüyor.
dostum ben şimdi hatay dayım ya sunucusu bana uzak gelir mi? 35mb yazıyor altyapınız ama 35 alamazsınız uzaktasınız diyo

adana01

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Samet erduran
Fixnet Türk Telekom alt yapısı kullanıyor.benim fiber 35 mb yeterli geliyor.sizin fiber mi adsl mi bide hangisine başvuru yapacaksınız bilemedim.ben Adana'dan rahat bir şekilde girebiliyorum alt yapim Türk Telekom fiber olduğu için.50 veya 100 Luk de var istersen fixnet whatsaptan yazabilin müşteri hizmetleri dönüş sagliyor alt yapın kaçı destekliyorsa ona göre basvurursun.bende Referans Kodu : 44N1 başvuru yaparken kullanmak isterseniz 30 TL her ay faturadan düşüyor.

barut

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
119
İsim
Doğukan Barut
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Fixnet Türk Telekom alt yapısı kullanıyor.benim fiber 35 mb yeterli geliyor.sizin fiber mi adsl mi bide hangisine başvuru yapacaksınız bilemedim.ben Adana'dan rahat bir şekilde girebiliyorum alt yapim Türk Telekom fiber olduğu için.50 veya 100 Luk de var istersen fixnet whatsaptan yazabilin müşteri hizmetleri dönüş sagliyor alt yapın kaçı destekliyorsa ona göre basvurursun.bende Referans Kodu : 44N1 başvuru yaparken kullanmak isterseniz 30 TL her ay faturadan düşüyor.
fiyatı uygun da bende vdsl var altyapı olarak var. fixnet de ucuz lakin zam yaparlar mı diye düşünüyorum işte bakalım birinden birine geçeceğim beğenmezsem bi diğerini denerim

panda74

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
97
İsim
H
fixnet Türknet gibi firmaları düşününce uygun 100 mbps vdsl 365 tl arkadaş kodu ile 335 tl geliyor. en uygun netgsm duruyor 299 tl arkadaş getir koduyla 259 tl geliyor aylık. comnet olayından sonra çok fazla geçen oldu ve hepsi memnun, discorda bile giriyorlarmış aracı bir uygulama olmadan.

konuya gelicek olursa fixnet 30 pop noktası varmış türkiyede ve yurtdışındada sunucuları varmış ondan dolayı yurt dışı oyunlarda daha az ping alınıyormuş, geçenlerde memnun onada

adana01

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Samet erduran
fiyatı uygun da bende vdsl var altyapı olarak var. fixnet de ucuz lakin zam yaparlar mı diye düşünüyorum işte bakalım birinden birine geçeceğim beğenmezsem bi diğerini denerim
Hayırlısı .fixnet sitesinden online başvurular mevcut.ben oradan yaptim.e devletten onay verdim.Referans Kodu : 44N1 fixnet başvururken kullanabilirsin.hem sana hem bana faturada indirim yapıyor .arkadaşını getir kampayasi kapsamında.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,038,517
Üyeler
164,689
Son üye
musab erten
Top Bottom