Ben yaklaşık bir aydır kullanıyorum.agustosa kadar zam yapılmayacak dediler. Şu anlık bir problem gormedim.1 günde actilar interneti .arkadasini getir kampanyasından Referans Kodu : 44N1 başvuru yaparken kullanmak isterseniz 30 TL her ay faturadan düşüyor.fixneti öneren bir kaç arkadaşım oldu da kullanan var mı diye foruma yazmak istedim varsa beni çok mutlu eder
dostum ben şimdi hatay dayım ya sunucusu bana uzak gelir mi? 35mb yazıyor altyapınız ama 35 alamazsınız uzaktasınız diyoBen yaklaşık bir aydır kullanıyorum.agustosa kadar zam yapılmayacak dediler. Şu anlık bir problem gormedim.1 günde actilar interneti .arkadasini getir kampanyasından Referans Kodu : 44N1 başvuru yaparken kullanmak isterseniz 30 TL her ay faturadan düşüyor.
fiyatı uygun da bende vdsl var altyapı olarak var. fixnet de ucuz lakin zam yaparlar mı diye düşünüyorum işte bakalım birinden birine geçeceğim beğenmezsem bi diğerini denerimFixnet Türk Telekom alt yapısı kullanıyor.benim fiber 35 mb yeterli geliyor.sizin fiber mi adsl mi bide hangisine başvuru yapacaksınız bilemedim.ben Adana'dan rahat bir şekilde girebiliyorum alt yapim Türk Telekom fiber olduğu için.50 veya 100 Luk de var istersen fixnet whatsaptan yazabilin müşteri hizmetleri dönüş sagliyor alt yapın kaçı destekliyorsa ona göre basvurursun.bende Referans Kodu : 44N1 başvuru yaparken kullanmak isterseniz 30 TL her ay faturadan düşüyor.
Hayırlısı .fixnet sitesinden online başvurular mevcut.ben oradan yaptim.e devletten onay verdim.Referans Kodu : 44N1 fixnet başvururken kullanabilirsin.hem sana hem bana faturada indirim yapıyor .arkadaşını getir kampayasi kapsamında.fiyatı uygun da bende vdsl var altyapı olarak var. fixnet de ucuz lakin zam yaparlar mı diye düşünüyorum işte bakalım birinden birine geçeceğim beğenmezsem bi diğerini denerim