4070 in fiyatının düşecegini sanıyorsunuz herhalde. Bizde yeni model pahalı eskisi aynı fiyatta olur.Acelen yoksa bence iade et. 25K civarında bütçem olsa RTX 5070'i beklerdim. 4090 gücünde olacak şeklinde dün tanıtıldı.
4070 in fiyatının düşecegini sanıyorsunuz herhalde. Bizde yeni model pahalı eskisi aynı fiyatta olur.Acelen yoksa bence iade et. 25K civarında bütçem olsa RTX 5070'i beklerdim. 4090 gücünde olacak şeklinde dün tanıtıldı.
amd nin 9000 serisi belirsiz üstüne nvdia 5070 i 4090 gücünde olursa amd ye el fatiha diyebiliriz amd nin 4090 ı geçicek bir kartı yok zaten.daha yeni 7800xt aldım iade ediyimmi
Zaten o civarda olacak 25 bine bekleyenler var bu kartıBu fiyatlar referans kart için geçerli piyasaya çıktığında giga msi Asus vb. Firmalar modifiye edeceği için en az 10 bin onlar koyar 35 bin civarına gelir fiyatlar
Bence gerek yokdaha yeni 7800xt aldım iade ediyimmi
bakıcaksınız ama haberiniz olsun yasal iade süresi 14 gün haberiniz olsun.Bakacaz insallah
35 bin 5070 için çok iyi bir fiyat ben çok pahalı olmasını bekliyordum ters köşe yaptı tabi bu troll medyanın etkisi de büyük uçuk fiyattan geleceğini söylediler.Zaten o civarda olacak 25 bine bekleyenler var bu kartı
Ya bu fiyatlara vermezler çakal hepsi 28-30k olsa direk kendime çekerim de üstüne almam35 bin 5070 için çok iyi bir fiyat ben çok pahalı olmasını bekliyordum ters köşe yaptı tabi bu troll medyanın etkisi de büyük uçuk fiyattan geleceğini söylediler.